pic_movie_5 Oppenheimer 
 Speelfilm    '   
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.     
  Cillian Murphy
Emily Blunt
Robert Downey Jr.
 pic_movie_6 Barbie 
 Komedie    '   
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.     
  Margot Robbie
Issa Rae
Kate McKinnon
 pic_movie_7 Meg 2: The Trench 
 Thriller    '   
De ervaren diepzee-reddingsduiker Jonas Taylor leidt een dapper onderzoeksteam op een verkennende duik in de diepste diepten van de oceaan. Hun reis mondt uit in chaos wanneer een kwaadaardige mijnoperatie hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven. In een bloedstollende race tegen de klok moeten Jonas en de anderen het plotseling opnemen tegen kolossale megalodons en meedogenloze milieu-plunderaars. Om te overleven zullen ze de genadeloze roofdieren te slim af moeten zijn.     
  Jason Statham
Jing Wu
Shuya Sophia Cai
 pic_movie_8 Blue Beetle 
 Avontuur    '   
De Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes stuit op een vreemde scarabee. Deze bindt zichzelf aan Jaime's ruggengraat waardoor deze hem superkrachten verschaft. Jaime krijgt zich een buitenaards pantser aangemeten met de nodige wapens en vleugels.     
  Xolo Maridueña
Bruna Marquezine
Becky G
 pic_movie_9 Gran Turismo 
 Actie    '   
De ultieme droomwens van de jonge Brit Jann Mardenborough, die een passie heeft voor het autorijden, wordt vervuld. Dankzij zijn gaming skills, met onder meer het videospel Gran Turismo, wint hij een aantal Nissan-competities. Hierdoor kan hij een professionele racecoureur worden en in een echte racewagen rijden. Jann zal uiteindelijk meermaals deelnemen aan de 24 uur van Le Mans.     
  David Harbour
Orlando Bloom
Archie Madekwe
 pic_movie_10 Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One 
 Actie    '   
Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.     
  Tom Cruise
Hayley Atwell
Ving Rhames
 pic_movie_11 Elemental 
 Jeugd    '   
In Elemental City leven de vier elementen bestaande uit lucht, aarde, vuur en water in harmonie met elkaar. Het vuurelement Ember heeft het echter niet zo gemakkelijk in een stad waar water en flora heersen. Wanneer ze het waterwezen Wade ontmoet, blijken ze naast hun grote verschillen toch veel gemeen met elkaar te hebben.     
  Leah Lewis
Mamoudou Athie
Ronnie Del Carmen
 pic_movie_12 The Flash 
 Avontuur    '   
Barry Allen ontdekt dat hij als superheld The Flash over zoveel snelheid beschikt dat hij kan reizen door de tijd. Hij gebruikt die gave om te proberen een rampzalige gebeurtenis uit zijn verleden - de dood van zijn moeder en de onterechte beschuldiging tegen zijn vader - te voorkomen. Maar op de terugweg naar het heden komt Barry vast te zitten in een ander universum.     
  Ezra Miller
Michael Keaton
Sasha Calle
 pic_movie_13 Transformers: Rise of the Beasts 
 Avontuur    '   
In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die het op hun ondergang gemunt heeft.     
  Anthony Ramos
Dominique Fishbac
Luna Lauren Velez
 pic_movie_14 Ruby Gillman, Teenage Kraken 
 Avontuur    '   
De lieve en onhandige zestienjarige Ruby Gillman doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Als ze op een dag in het water gaat, tegen de wensen van haar overbezorgde moeder in, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolgster te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is. Het is hun taak om de wereldzeeën te beschermen tegen de ijdele en machtsbeluste zeemeerminnen, de eeuwige vijanden van de krakens. Dat levert wel meteen een probleem op: het nieuwe, knappe en populaire meisje op school, Chelsea, is toevallig een zeemeermin. Ruby zal moeten accepteren wie ze is en het groots moeten aanpakken om haar geliefde school te beschermen.     
  Jane Fonda
Lana Condor
Toni Collette
 pic_movie_15 Insidious: The Red Door 
 Thriller    '   
Het is inmiddels tien jaar geleden sinds de familie Lambert tenauwernood aan de bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen. Om hun demonen voor eens en voor altijd te laten rusten, moeten Josh en Dalton nog dieper 'the Further' induiken, waarbij ze het duistere verleden van hun familie onder ogen moeten komen. Achter de rode deur liggen er echter een groot aantal nieuwe en gruwelijke verschrikkingen op de loer     
  Ty Simpkins
Patrick Wilson
Rose Byrne
 pic_movie_16 Kandahar 
 Oorlog    '   
Tom Harris is een undercover CIA-agent in Afghanistan. Door een lek in de inlichtingendienst wordt zijn verborgen identiteit en geheime missie onthuld. Na de ontmaskering moeten Tom en zijn vertaler, vast in het hart van vijandig gebied, een weg uit de woestijn vechten en een verzamelpunt in Kandahar bereiken. Tijdens hun ontsnapping moet Tom vijandelijke elitetroepen en buitenlandse spionnen zien te ontwijken, die de jacht op hen hebben geopend.     
  Tom Rhys Harrier
Farhad Bagheri
Gerard Butler
 pic_movie_17 Asteroid City 
 Science Fiction    '   
De jaren 50. In een Amerikaans woestijnstadje vindt de Junior Stargazer-conventie plaats. Er komen studenten en ouders vanuit het hele land op het stadje af. Tijdens deze conventie worden ze samengebracht voor een wetenschappelijke competitie en nog veel meer.     
  Bryan Cranston
Edward Norton
Jason Schwartzman
 pic_movie_18 The Pope's Exorcist 
 Thriller    '   
Biografische film over het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die tevens fungeerde als de belangrijkste duiveluitdrijver in dienst van het Vaticaan. Het is een verfilming van zijn memoires, waarin de kijker getuige wordt gemaakt van Amorths vele uitgevoerde uitdrijvingen. Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad.     
  Russell Crowe
Daniel Zovatto
Alexandra Essoe
 pic_movie_19 Savage Salvation 
 Actie    '   
De herstellende drugsverslaafde Shelby John is verloofd met Ruby Red. Ook zij kent een woelig verleden waarin drugs een grote rol spelen, maar is aan het afkicken om samen een nieuw leven te beginnen. Tot ze een drugsdealer ontmoet die snode plannen heeft en haar dood veroorzaakt. John wil nu maar één ding: wraak.     
  Jack Huston
Robert De Niro
John Malkovich
 pic_movie_20 The Portable Door 
 Avontuur    '   
Paul Carpenter en Sophie Pettingel mogen hun stage beginnen in het mysterieuze Londense bedrijf J.W. Wells & Co. Stilaan ontdekken ze dat hun werkgevers niet normaal zijn. Hun baas Humphrey Wells en manager Dennis Tanner verstoren de balans van de magie in de wereld. Samen achterhalen Paul en Sophie de ware motieven achter het bedrijf waarin ze werken.     
  Christoph Waltz
Patrick Gibson
Damon Herriman
 pic_movie_21 Fast X 
 Actie    '   
Er heerst nog steeds een zekere dreiging vanuit Cypher, die haar grootse plan aan het opzetten is. Dominic Toretto en zijn naasten worden daarnaast bedreigd door Dante, maar met een verleden als dat van Dominic lijken zijn andere vijanden hem ook niet vergeten. Tevens doet de mysterieuze Tess haar intrede. Aan welke zijde zij staat is nog niet duidelijk.     
  Vin Diesel
Michelle Rodriguez
Jason Statham
 pic_movie_22 Renfield 
 Avontuur    '   
R.M. Renfield is sinds eeuwen de handlanger van graaf Dracula. Tot hij besluit om in het hedendaagse New Orleans een nieuw leven te beginnen. Hij wordt verliefd op de vurige agente Rebecca Quincy.     
  Nicholas Hoult
Nicolas Cage
Awkwafina
 pic_movie_23 The Whale 
 Speelfilm    '   
Charlie is een leraar Engels, die in afzondering leeft. Hij lijdt aan morbide obesitas en eet zichzelf langzaam maar zeker de dood in. Hij ziet kans met zichzelf in het reine te komen en poogt de banden aan te halen met zijn van hem vervreemde tienerdochter Ellie.     
  Brendan Fraser
Sadie Sink
Ty Simpkins
 pic_movie_24 John Wick: Chapter 4 
 Actie    '   
De strijd tussen John Wick en de High Table blijft voortduren. De prijs op het hoofd van John Wick lijkt steeds meer te stijgen. Van New York tot aan Parijs en van Osaka tot aan Berlijn, John zal het op moeten nemen tegen de sterkste tegenstanders tot nu toe.     
  Keanu Reeves
Laurence Fishburne
George Georgiou
 pic_movie_25 Scream VI 
 Thriller    '   
Sam heeft samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de aanvallen van Ghostface weten te overleven. Ze besluiten dan ook Woodsboro te verlaten om een geheel, nieuwe start te maken. Echter aangekomen in New York City blijkt Ghostface weer op te duiken.

 
   
  Courteney Cox
Melissa Barrera
Jenna Ortega
 pic_movie_26 Creed III 
 Actie    '   
Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden.     
  Michael B. Jordan
Tessa Thompson
Jonathan Majors
 pic_movie_27 Evil Dead Rise 
 Horror    '   
Evil Dead Rise draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.     
  Mirabai Pease
Richard Crouchley
Anna-Maree Thomas
 pic_movie_28 Plane 
 Actie    '   
Tijdens een hevige storm moet de piloot Brodie Torrance een noodlanding maken. Ervaren als hij is weet hij zijn passagiers veilig op de grond te krijgen. Nu bevinden ze zich wel op een eiland dat door oorlog getroffen is. Een groot deel van de passagiers wordt gevangengenomen door de rebellen. Hulp krijgt Brodie van Louis Gaspare, een man die beschuldigd wordt van moord en die door de FBI begeleid werd.     
  Gerard Butler
Mike Colter
Tony Goldwyn
 pic_movie_29 The Fabelmans 
 Speelfilm    '   
De kleine Sammy Fabelman groeit op in Arizona in de jonge jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Reeds in zijn kindertijd heeft hij een grote passie gevonden in de cinema en maakt hij films met zijn vrienden. Hij voelt zich hierin gesteund door zijn moeder, een bedreven pianiste. Zijn vader is informaticus wiens collega Benny de rol van oom voor Sammy en zijn zussen op zich neemt. Deze familiedynamiek leidt uiteindelijk tot spanningen die doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.     
  Michelle Williams
Paul Dano
Seth Rogen
 pic_movie_30 Avatar: The Way of Water 
 Avontuur    '   
14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

 
   
  Sam Worthington
Zoe Saldana
Sigourney Weaver
 pic_movie_31 Shazam! Fury of the Gods 
 Avontuur    '   
Billy Batson heeft de gave om in een superheld te veranderen als hij het woordje "Shazam" roept. Zijn pleeggezin heeft ondertussen ook de gave gekregen om in superhelden te veranderen. Samen beschermen ze de wereld tegen allerlei bovennatuurlijke en magische dreigingen. Het pleeggezin krijgt echter een aparte situatie voor de kiezen wanneer er plots goden naar de aarde trekken. Twee van die goden, Hespera en Kalypso, hebben zeer sterke krachten geërfd van hun voorvaderen, en maken daarmee het leven van Billy en zijn pleeggezin zuur.     
  Zachary Levi
Asher Angel
Jack Dylan Grazer
 pic_movie_32 The Super Mario Bros. Movie 
 Avontuur    '   
De loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers moeten het hierbij opnemen tegen de schurk Bowser. Speelfilmaanpassing van de populaire videogame.     
  Kevin Michael Richardson
Jack Black
Khary Payton
 pic_movie_33 65 
 Avontuur    '   
Een astronaut belandt na een crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe omgeving blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand.     
  Adam Driver
Ariana Greenblatt
Chloe Coleman
 pic_movie_34 Operation Fortune: Ruse de Guerre 
 Actie    114'   
Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.     
  Jason Statham
Aubrey Plaza
Hugh Grant
 pic_movie_35 Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves 
 Avontuur    134'   
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld van de legendarische roleplaying game naar het witte doek. Hou je vast voor een hilarische rit vol actie die critici 'de beste film van het jaar' noemden! Een charmante dief beraamt samen met een bijzondere bende avonturiers een spectaculaire roofoverval om een verloren relikwie te stelen. Het gaat echter helemaal mis wanneer ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen. Met Chris Pine (Star Trek), Michelle Rodriguez (The Fast and The Furious), Regé-Jean Page (The Grey Man) en Hugh Grant (The Gentlemen).     
  Chris Pine
Michelle Rodriguez
Regé-Jean Page
 pic_movie_36 Ant-Man and the Wasp: Quantumania 
 Avontuur    124'   
In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.     
  Paul Rudd
Evangeline Lilly
Michael Douglas
 pic_movie_37 Magic Mike's Last Dance 
 Komedie    112'   
"Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?     
  Jemelia George
Channing Tatum
Daniel Llaca
 pic_movie_38 Knock at the Cabin 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
De zevenjarige Wen is met haar ouders op vakantie in een afgelegen blokhut. Op een dag ontmoet ze een man die onuitgenodigd voor hun deur staat. Hij wordt vergezeld door enkele anderen en poogt het gezin ervan te overtuigen samen de wereld te redden.     
  Dave Bautista
Jonathan Groff
Ben Aldridge
 pic_movie_39 Poker Face 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
De miljardair Jake nodigt zijn jeugdvrienden uit op zijn landgoed in Miami voor een partijtje poker. De relatie tussen de gastheer en zijn gasten is momenteel ietwat gespannen. Jake heeft voor hen wat in petto, maar moet van strategie veranderen wanneer een gevaarlijke inbreker zijn herenhuis viseert.     
  Russell Crowe
Liam Hemsworth
RZA
 pic_movie_40 Close 
NU TE HUUR
 Speelfilm    '   
De dertienjarige Léo en Rémi zijn beste vrienden. Er komt echter een abrupt einde aan deze vriendschap waarna Léo vol onbegrip toenadering zoekt tot Sophie, de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening.     
  Oscarnominatie ! Eden Dambrine
Gustav De Waele
Émilie Dequenne
 pic_movie_41 The Offering 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Een wanhopige man dient zijn schulden af te betalen. Heimelijk poogt hij zijn vader ervan te overtuigen zijn uitvaartcentrum te verkopen. Hij is er zich echter niet van bewust dat hij een kwade entiteit ontketent die zijn zwangere vrouw teistert.     
  Nick Blood
Emily Wiseman
Paul Kaye
 pic_movie_42 M3GAN 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
M3GAN is een pop ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze is hierdoor in staat om zich emotioneel te binden aan haar 'eigenaar': een weeskindje. De programmering van de pop slaat echter op hol, waardoor ze zich overbezorgd gaat gedragen naar het weeskindje. Met alle gevolgen van dien.     
  Van de makers van Annabelle Allison Williams
Violet McGraw
Ronny Chieng
 pic_movie_43 The Enforcer 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Cuda is de beste handhaver van de maffia in Miami. Hoewel de criminele organisatie zijn leven heeft vormgegeven, besluit Cuda alles op te offeren wanneer hij ontdekt dat zijn baas Estelle het leven van een wegloopster in gevaar brengt. Nu heeft hij nog één laatste kans om zijn verleden goed te maken en verlossing te vinden, voor zowel zichzelf als voor zijn familie, voordat de maffia hem opjaagt voor zijn verraad.     
  Antonio Banderas
Mojean Aria
Kate Bosworth
 pic_movie_44 Zillion 
NU TE HUUR
 Vlaams    138'   
1997: Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.     
  Charlotte Timmers
Geert Van Rampelberg
Ella Leyers
 pic_movie_45 The Estate 
NU TE HUUR
 Komedie    96'   
Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden eens goed aan te halen. Er is immers een enorme erfenis te verdelen. Eenmaal daar blijkt de oude dame echter niet makkelijk te behagen. Wanneer plots nog twee hebzuchtige familieleden op de stoep staan, volgt er een dolkomische strijd om tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.
 
   
  Toni Collette
Anna Faris
David Duchovny
 pic_movie_46 Prey for the Devil 
NU TE HUUR
 Thriller    93'   
In de bovennatuurlijke horrorfilm Prey for the Devil heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning wanneer blijkt dat het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt. De jonge, rusteloze non Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Eén van de professoren ziet haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Wanneer Ann oog in oog komt met een demonische kracht, blijkt die een mysterieus verband te hebben met haar traumatische verleden.     
  Jacqueline Byers
Debora Zhecheva
Christian Navarro
 pic_movie_47 The Reef: Stalked 
NU TE HUUR
 Thriller    93'   
Na getuige te zijn van de verschrikkelijke moord op hun zus, vertrekken Nic en Annie samen met twee vriendinnen op reis naar een tropisch eiland om hun trauma te verwerken. Ze besluiten op kayak- en duikexpeditie te gaan, maar al snel worden ze achtervolgd door een grote witte haai. Om te ontsnappen moet Nic haar angsten en PTSD overwinnen en moeten ze samenwerken om aan het dodelijke monster te ontsnappen     
  Teressa Liane
Ann Truong
Kate Lister
 pic_movie_48 The Minute You Wake up Dead 
NU TE HUUR
 Thriller    90'   
Een succesvolle aandelenhandelaar wordt verleid door zijn sexy buurvrouw om te helpen bij een grote verzekeringfraude, de zaak glijdt af van kwaad tot erger en leidt tot meervoudige moord…     
  Cole Hauser
Jaimie Alexander
Darren Mann
 pic_movie_49 You Are Not My Mother 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Char woont met haar moeder Angela en grootmoeder Rita in een woonwijk in Noord-Dublin. De laatste tijd kampt Angela met gezondheidsproblemen en houdt ze zich voornamelijk op in haar slaapkamer. Nadat ze dan toch gedwongen wordt om Char naar school te brengen, verdwijnt Angela spoorloos. Een dag later keert ze ongedeerd terug. Ze lijkt weer goed op de been, maar vertoont bizar gedrag.     
  Jade Jordan
Hazel Doupe
Carolyn Bracken
 pic_movie_51 Strange World 
NU TE HUUR
 Animatie    102'   
Walt Disney presenteert de nieuwe animatiefilm Strange World. Ga mee op reis door een mysterieus landschap waar gevaar op de loer ligt. De legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers, dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling. Van de makers van Raya and the Last Dragon en Tangled.     
  Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Jaboukie Young-White
 pic_movie_52 Black Panther: Wakanda Forever 
NU TE HUUR
 Avontuur    161'   
Na de dood van Koning T’Challa proberen de Wakandans hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, waarbij ze vechten tegen bemoeizuchtige wereldmachten om hun Koninkrijk te beschermen.     
  Letitia Wright
Lupita Nyong'o
Danai Gurira
 pic_movie_53 The legend of Tomiris 
NU TE HUUR
 Actie    '   
De waargebeurde, epische spektakelfilm over Tomiris, de koningin van de Amazones, die 600 VC een bloedige oorlog voerde tegen het Perzische Rijk. Nadat de Perzische koning Cyrus haar dorp laat uitroeien neemt Tomiris de wapens op en verenigt een gigantisch leger om haar volk te bevrijden. Non-stop actie en avontuur, massale veldslagen met honderden krijgers en paarden in gevechtsharnas, strijd op leven en dood, en intriges van een wrede koning die met geweld, list en bedrog de bevolking probeert te onderdrukken. Dit alles maakt The Legend of Tomiris een adembenemende ervaring.     
  Almira Tursyn
Adil Akhmetov
Erkebulan Dairov
 pic_movie_55 Violent Night 
NU TE HUUR
 Horror    112'   
Van de producenten van Nobody en John Wick komt een kurkdroge actie-komedie die zegt dat je altijd op rood moet wedden. Wanneer een team huurlingen inbreekt bij een rijke familie en iedereen binnen gijzelt, zijn ze niet voorbereid op een verrassende strijder: de Kerstman. David Harbour (Stranger Things) speelt de rol van St. Nick, die de familie en de kerstgedachte met een paar serieuze seizoensmishandelingen moet redden.     
  David Harbour
John Leguizamo
Beverly D'Angelo
 pic_movie_56 Vesper 
NU TE HUUR
 Avontuur    '   
Na de instorting van het ecosysteem is de aarde in een post-apocalyptische planeet veranderd. De dertienjarige Vesper maakt gebruik van haar overlevingstechnieken om samen met haar zieke vader Darius een bestaan in deze wereld te leiden. Op een dag stuit ze op Camelia, een vrouw die een vliegtuigcrash heeft overleefd. De vrouwen sluiten een deal: als Vesper mee op zoek gaat naar haar vermiste metgezel, brengt Camelia haar naar de Citadel. Dit is het hart van de oligarchen die technologieën gebruiken om de wereld onder de duim te houden     
  Raffiella Chapman
Eddie Marsan
Rosy McEwen
 pic_movie_57 Black Warrant 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Nick, die vroeger lid was van een speciale eenheid, kruist het pad van DEA-agent Anthony. Allebei proberen ze een terreurorganisatie te stoppen. De terroristen hebben een gevaarlijke machine gebouwd die ervoor kan zorgen dat overal ter wereld elektriciteitsnetwerken uitvallen. Een wereldwijde catastrofe zal het gevolg zijn.     
  Jeff Fahey
Cam Gigandet
Tom Berenger
 pic_movie_58 Black Adam 
NU TE HUUR
 Avontuur    '   
Duizenden jaren geleden kreeg een man magische krachten toebedeeld van tovenaar Shazam. Nadat de man zijn gaven voor kwaadaardige doeleinden gebruikte, werd hij eeuwenlang gevangen gezet. Nu staat hij op het punt eindelijk vrij te komen.
 
   
  Dwayne Johnson
Aldis Hodge
Pierce Brosnan
 pic_movie_59 Deadstream 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Een internetpersoonlijkheid is door een controverse in ongenade gevallen. In een poging zijn volgers terug te winnen, maakt hij een livestream waarin hij een nacht in een verlaten spookhuis doorbrengt. Wanneer hij in aanraking komt met een wraakzuchtige geest moet hij vechten voor zijn leven.     
  Joseph Winter
Melanie Stone
Jason K. Wixom
 pic_movie_60 Halloween Ends 
NU TE HUUR
 Horror    '   
We zijn vier jaar verder en Laurie en haar kleindochter Allyson zijn nog altijd in leven. Maar Michael escaleert echter de vendetta die tussen hen bestaat verder. Dat betekent dat er een nog behoorlijk gruwelijke strijd zal plaatsvinden. Een ultiem eindgevecht zal volgen.     
  Jamie Lee Curtis
Andi Matichak
James Jude Courtney
 pic_movie_62 After Ever Happy 
NU TE HUUR
 Speelfilm    '   
Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot.     
  Josephine Langford
Hero Fiennes Tiffin
Louise Lombard
 pic_movie_63 Orphan 2 : First Kill 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Leena Klammer ontsnapt uit een psychiatrische inrichting in Estland en reist naar de Verenigde Staten. Daar doet ze zich voor als de verdwenen dochter van een rijke familie. Haar nieuwe leven als Esther verloopt echter niet zoals gepland en ze krijgt te maken met een moeder die haar familie koste wat kost zal beschermen.     
  Isabelle Fuhrman
Julia Stiles
Rossif Sutherland
 pic_movie_64 Smile 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Psychiater Rose wordt geplaagd door iets waarvan zij vermoedt dat het bovennatuurlijk is. Na een bizar, traumatisch incident met een patiënt begint Rose onverklaarbare en angstaanjagende fenomenen te ervaren die alleen zij kan zien. Op zoek naar antwoorden wordt ze steeds meer achterdochtig vanwege haar eigen geest die zich tegen haar lijkt te keren. Rose wordt er steeds meer van overtuigd dat ze wordt achtervolgd door een kracht die niet alleen bovennatuurlijk is, maar ook kwaadaardig.     
  Sosie Bacon
Kyle Gallner
Jessie T. Usher
 pic_movie_65 Bullet Train 
NU TE HUUR
 Actie    '   
In een Japanse hogesnelheidstrein bevindt zich een groep van huur- en sluipmoordenaars met individuele motieven. Gaandeweg ontdekken ze dat hun motieven een link met elkaar lijken te hebben. Het duurt niet lang voordat de spanningen onderling hoog op beginnen te lopen.     
  Brad Pitt
Joey King
Aaron Taylor-Johnson
 pic_movie_66 DC League of Super-Pets 
NU TE HUUR
 Animatie    '   
Iedere superheld heeft weleens een vakantie nodig, zo ook Superman. Gelukkig staat Krypto the Superdog, zijn trouwe viervoeter, in zo'n geval paraat om de misdaad te stoppen. Ook zijn hond beschikt namelijk over superkrachten, die in grote lijnen overeenkomen met die van Superman zelf. Samen met een vliegende kat genaamd Streaky the Super-Cat trekt Krypto door de stad om de boel op orde te houden en de slechteriken te verslaan. Er ligt namelijk gevaar op de loer: Lex Luthor!     
  Dwayne Johnson
Kevin Hart
Kate McKinnon
 pic_movie_67 The Last Bus 
NU TE HUUR
 Speelfilm    '   
De doorgewinterde Tom rouwt om het recente overlijden van zijn vrouw Mary. In een poging dit verlies een plekje te geven, besluit hij het Britse vasteland te doorkruisen met behulp van zijn gratis buspasje. De bestemming van zijn reis ligt in Cornwall, de geboorteplaats die hij met Mary deelde. Tijdens zijn busreizen ontmoet hij diverse personen.     
  Timothy Spall
Phyllis Logan
Natalie Mitson
 pic_movie_68 Paws of Fury: The Legend of Hank 
NU TE HUUR
 Animatie    '   
De vechtlustige hond Hank (Michael Cera) droomt ervan om een grote krijger te worden. De kat Jimbo (Samuel L. Jackson), ooit een beroemde krijger, is in een slechte toestand geraakt. Ondanks zijn slechte toestand neemt hij Hank met tegenzin onder zijn hoede. Jimbo leert Hank de vechtkunsten van een samoerai. Samen proberen ze te voorkomen dat hun stad Kakamucho in een kattenbak verandert.     
  Samuel L. Jackson
Ricky Gervais
Michael Cera
 pic_movie_69 Rogue Agent 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
De oplichter Robert Freegard doet zich voor als lid van de Britse geheime dienst MI5. Hij weet zijn slachtoffers ervan te overtuigen onder te duiken. Bij zijn volgende slachtoffer Alice Archer verkoopt hij zogenaamd auto's. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en spreken af. Alice heeft echter haar bedenkingen bij zijn persona en duikt in zijn verleden.     
  James Norton
Matthew Douglas
Rob Malone
 pic_movie_70 Everything Everywhere All at Once 
NU TE HUUR
 Komedie    '   
De Chinese immigrante Evelyn poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden. Het is maar de vraag of ze in haar missie slaagt wanneer ze het spoor bijster wordt in het eindeloze multiversum.     
  Michelle Yeoh
Stephanie Hsu
Ke Huy Quan
 pic_movie_71 The Bezonians 
NU TE HUUR
 Actie    '   
The Bezonians is een club in Noord-Londen, waar een groep verschoppelingen ervan droomt om rijk te worden. Ze willen op deze manier de eentonigheid van hun sombere en slechte financiële leven doorbreken. Ze plannen een misdaad waarbij liefde en loyaliteit voor elkaar voorop staan.     
  Marina Sirtis
Vinnie Jones
Jenny Miller
 pic_movie_72 Top Gun: Maverick 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Het is jaren geleden dat Pete 'Maverick' Mitchell de pilotenopleiding volgde bij Top Gun. Inmiddels is hij een oude rot in het vak en is hij onverwachts teruggekeerd. Hij neemt vervolgens de rol van mentor op zich om een nieuwe generatie gevechtspiloten op te leiden.     
  Tom Cruise
Val Kilmer
Miles Teller
 pic_movie_73 The Contractor 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Nadat James Harper onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen, tekent hij een contract bij een geheime paramilitaire organisatie zodat hij zijn gezin kan onderhouden. Voor zijn opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken reist Harper met zijn team naar Berlijn. Maar dan wordt zijn team uitgeschakeld en wordt hij opgejaagd door de Duitse hoofdstad. Hij moet vechten voor zijn leven zodat hij naar huis kan terugkeren en kan uitzoeken wie hem en zijn team heeft verraden.     
  Chris Pine
Gillian Jacobs
Sander Thomas
 pic_movie_74 H4Z4RD 
NU TE HUUR
 Vlaams    88'   
Noah (Dimitri 'Vegas' Thivaios) houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita, maar minstens zo veel van zijn extreem gepimpte auto. Wanneer zijn neef hem een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur aanbiedt, ontaardt dit in een zenuwslopende race door Antwerpen. Al snel blijkt dat het niet anders kan of deze rit gaat fataal aflopen ... voor Noah, zijn gezin of zijn geliefde auto.     
  Frank Lammers
Gene Bervoets
Jeroen Perceval
 pic_movie_75 Crimes of the Future 
NU TE HUUR
 Horror    '   
In de nabije toekomst leert de mensheid zich aanpassen aan de kunstmatige omgeving. Deze nieuwe vorm van evolutie verandert de natuurlijke staat van mensen, transformeert hen en verandert hun biologische samenstelling. Dit controversiële versnelde evolutiesyndroom verspreidt zich op een hoog tempo. De performancekunstenaar Saul Tenser omarmt de veranderingen en laat nieuwe, nog onbekende organen in zijn lichaam groeien. Samen met zijn partner Caprice verwijdert hij deze organen vervolgens in een opvoering waarnaar ook de overheid kijkt.     
  Viggo Mortensen
Lihi Kornowski
Léa Seydoux
 pic_movie_76 Uncharted 
NU TE HUUR
 Avontuur    116'   
De jonge Nathan Drake is een schatzoeker die de hele wereld rondreist en daarbij allerlei mysteries ontrafelt. Hij ontmoet de oudere zakenman Victor Sullivan, eveneens schatzoeker, die de jongen onder zijn hoede neemt. De twee gaan samen op avontuur en moeten het daarbij opnemen tegen de meedogenloze man Santiago Moncada.     
  Tom Holland
Mark Wahlberg
Antonio Banderas
 pic_movie_77 Jeepers Creepers: Reborn 
NU TE HUUR
 Horror    '   
Laine voelt zich gedwongen om mee te gaan naar het Horror Hound festival in Louisiana met haar vriend en horrorfan Chase. Onderweg naar het festival krijgt Laine in toenemende mate onheilspellende visioenen en voorgevoelens over de Creeper, de plaatselijke legende. Terwijl het bloederige entertainment op het horror festival koortsachtig wordt opgezweept, vermoedt Laine dat er iets bovennatuurlijks is ontwaakt en zij daar het middelpunt van vormt.     
  Sydney Craven
Imran Adams
Jarreau Benjamin
 pic_movie_78 Jurassic World Dominion 
NU TE HUUR
 Avontuur    147'   
Jurassic World Dominion, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven –en jagen –nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.     
  Chris Pratt
Bryce Dallas Howard
Laura Dern
 pic_movie_79 Thor: Love and Thunder 
NU TE HUUR
 Avontuur    118'   
In Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder werkt de God of Thunder (Chris Hemsworth) samen met King Valkyrie , Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die Mighty Thor blijkt te zijn. Ze gaan de strijd aan met de galactische moordenaar Gorr the God Butcher (Christian Bale).     
  Chris Hemsworth
Natalie Portman
Christian Bale
 pic_movie_80 Last Seen Alive 
NU TE HUUR
 Actie    95'   
Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…     
  Gerard Butler
Jaimie Alexander
Russell Hornsby
 pic_movie_81 Hot Seat 
NU TE HUUR
 Actie    99'   
Voormalig crimineel hacker Orlando (Kevin Dillon) wordt gedwongen om digitaal in te breken bij een aantal belangrijke banken. Doet hij dat niet dan zal de drukgevoelige bom onder de stoel waarop hij zit ontploffen en de halve stad in puin leggen. Terwijl Orlando zwaar op de proef wordt gesteld, proberen bommenexpert Wallace (Mel Gibson) en zijn team het gebouw binnen te dringen. Daarbij moeten ze door een doolhof van bommen navigeren om Orlando van zijn 'hot seat' af te krijgen.     
  Mel Gibson
Shannen Doherty
Michael Welch
 pic_movie_82
NU TE HUUR
 Horror    105'   
1979, een groep jonge pornofilmmakers is op zoek naar een volgende spannende locatie voor hun nieuwe film. Deze lijken ze te hebben gevonden in een afgelegen ranch in Texas. De hosts, een ouder boerenechtpaar, tonen grote interesse in hun jonge bezoekers. Maar zodra de avond valt, slaat hun nieuwsgierigheid al snel om in iets veel gruwelijkers, en moet de wanhopige crew vechten voor hun leven.     
  Mia Goth
Jenna Ortega
Brittany Snow
 pic_movie_83 Moloch 
NU TE HUUR
 Horror    '   
Een jonge vrouw, Betriek genaamd, woont aan de rand van het Drentse veenmoeras. Als zij en haar familie op een avond worden aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring voor deze geheimzinnige aanval. Hoe dieper ze graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat er zich een mysterieuze, kwade en bovennatuurlijke entiteit schuilhoudt in het veengebied     
  Sallie Harmsen
Anneke Blok
Markoesa Hamer
 pic_movie_84 Memory 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als die niet strookt met zijn erecode. Hierdoor wordt hij achternagezeten door zijn opdrachtgevers die hem uit de weg willen ruimen. Ook de FBI-agent Vincent Serra moet hij in het oog houden. Alex sukkelt evenwel met zijn gezondheid wanneer de eerste tekenen van de ziekte van Alzheimer zichtbaar worden.     
  Liam Neeson
Guy Pearce
Taj Atwal
 pic_movie_85 Elvis 
NU TE HUUR
 Muziek    '   
Elvis Presley is musicus, die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker is een raadselachtige man die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Deze film volgt hun gecompliceerde relatie over een periode van 20 jaar, vanaf de opkomst van Elvis' sterrendom tot aan het verlies van de onschuld aan Amerika.     
  Austin Butler
Tom Hanks
Olivia DeJonge
 pic_movie_86 The Duke 
NU TE HUUR
 Komedie    '   
Kempton Bunton is een 60-jarige taxichauffeur. In het jaar 1961 pleegt hij een geruchtmakende diefstal. Hij steelt Goya's beroemde portret van de hertog van Wellington. Deze bevindt zich in de National Gallery in Londen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.     
  Jim Broadbent
Heather Craney
Stephen Rashbrook
 pic_movie_87 The Survivor 
NU TE HUUR
 Speelfilm    '   
De film volgt Harry Haft, die wordt gedreven door zijn liefde voor een vrouw om de onvoorstelbare gruwelen van de Duitse concentratiekampen te overleven. Een SS-officier dwingt Harry tot de dood te vechten tegen medegevangenen in gruwelijke gladiatorenwedstrijden. Harry ontsnapt uiteindelijk en komt naar New York. Achtervolgd door zijn herinneringen en schuldgevoel over zijn overleving, neemt hij het op tegen bokslegendes, zoals Rocky Marciano, in de hoop dat zijn naam zal worden opgemerkt en hij zijn eerste liefde weer zal vinden.     
  Ben Foster
Billy Magnussen
Vicky Krieps
 pic_movie_88 Lightyear 
NU TE HUUR
 Animatie    '   
Buzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.     
  Chris Evans
Keke Palmer
Peter Sohn
 pic_movie_89 Monsters of War 
NU TE HUUR
 Avontuur    '   
May wordt mishandeld door haar man en besluit hem te verlaten. Ze neemt haar kinderen mee en stapt in haar auto. Tijdens de reis krijgt het drietal te maken met een reusachtige worm, waardoor de auto het begeeft. Ze worden gedwongen te voet verder te gaan en ontmoeten andere mensen, die ook aangevallen zijn door reusachtige wezens. Ze moeten samenwerken om te overleven.     
  Chelsea Greenwood
Sofia Lacey
Chrissie Wunna
 pic_movie_90 Black Phone 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Finney is een dertienjarige jongen die gekidnapt wordt door een sadistische seriemoordenaar. Hij wordt opgesloten in een geluidsdichte kelder, dus om hulp schreeuwen heeft geen zin in. In de kelder hangt een telefoon, die niet aangesloten is, maar wel begint te rinkelen. Eerdere slachtoffers zoeken contact met Finney.     
  Mason Thames
Madeleine McGraw
Ethan Hawke
 pic_movie_91 The Northman 
NU TE HUUR
 Avontuur    '   
'The Northman' volgt een Noorse prins, Amleth genaamd. Als zijn vader op een dag wordt vermoord, zint hij op wraak. Tijdens zijn jacht op de moordenaar zal hij echter door diepe dalen moeten gaan.     
  Alexander Skarsgård
Nicole Kidman
Claes Bang
 pic_movie_92 Bull 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Ooit een gevreesde bendelid is Bull nu reeds tien jaar afwezig in het dorpje waar hij terreur zaaide. Hij keert terug op zoek naar zijn voormalige kompanen die hem belazerd hebben en aast op hun bloed. Terwijl hij het pad van gerechtigheid bewandelt, gaat hij tevens op zoek naar zijn vermiste zoon.     
  Adam Xander Angelides
Ivy Amelia Angelides
Lois Brabin-Platt
 pic_movie_93 Doctor Strange 2 
NU TE HUUR
 Avontuur    '   
Na een reeks van bizarre avonturen meegemaakt te hebben gaat Doctor Strange verder met zijn zoektocht naar de "Time Stone". Deze wordt echter weer onderbroken wanneer het multiversum wordt geopend, waarin verschillende parallelle universums huishouden. Het multiversum blijkt al snel levensgevaarlijk wanneer kwaadaardige versies van de helden samen met monsters tevoorschijn komen en voor onrust zorgen. Dr. Stephen Strange besluit daarom de hulp in te roepen van Scarlet Witch om de dreiging te stoppen.     
  Benedict Cumberbatch
Elizabeth Olsen
Chiwetel Ejiofor
 pic_movie_94 Unbearable weight of massive talent 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Een berooide Nick Cage stemt ermee in om op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse Javi te verschijnen. Deze is grote fan van Cage, maar tevens een drugsbaron. Cage zelf werkt als informant voor de CIA en poogt inlichtingen in te winnen over Javi.     
  Nicolas Cage
Pedro Pascal
Tiffany Haddish
 pic_movie_95 Bon Dieu 3 
NU TE HUUR
 Komedie    '   
Het is binnenkort de 40ste huwelijksverjaardag van Claude en Marie Verneuil. Voor deze gelegenheid besluiten hun vier dochters een groot verrassingsfeest te organiseren in het familiehuis in Chinon en de ouders van elk van de schoonzoons uit te nodigen, voor een paar dagen. Claude en Marie zullen de ouders van Rachid, David, Chao en Charles onder hun dak moeten verwelkomen: dat belooft bewogen te worden.     
  Christian Clavier
Chantal Lauby
Ary Abittan
 pic_movie_96 White Elephant 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Gabriel Tancredi is een ex-marinier die nu vuile klusjes uitvoert voor de maffia. Wanneer twee agenten getuige zijn van een moordaanslag, krijgt Gabriel van zijn meedogenloze baas Arnold de opdracht om alle bedreigingen uit de weg te ruimen. Terwijl hij met zijn geweten en erecode worstelt, krijgt Gabriel tijdens zijn opdracht te maken met rivaliserende bendes en een gretige ondergeschikte die zichzelf wil bewijzen. De lijken stapelen zich al snel op.     
  Bruce Willis
Lorenzo Antonucci
Lincoln Brown
 pic_movie_97 Fantastic Beasts 3 
NU TE HUUR
 Avontuur    '   
Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Omdat hij hem niet alleen kan stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ??onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met Grindelwalds groeiende legioen van volgelingen. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Dumbledore nog aan de zijlijn blijven?     
  Jude Law
Cara Mahoney
Mads Mikkelsen
  

Nieuw te huur