pic_movie_85 All the Money in the World 
 Thriller    '   
'All the Money in the World' vertelt het waargebeurde verhaal van de ontvoering van de rebelse tiener John Paul Getty lll. In 1973 wordt John Paul Getty lll, de kleinzoon van de miljardair en oliemagnaat John Paul Getty, in Rome ontvoerd. De rijke oliemagnaat weigert vervolgens de grote som losgeld die de kidnappers eisen te betalen, waardoor de moeder van de tiener er alles aan moet doen om het geld op tijd bij elkaar te krijgen.     
  "J. Paul Getty had a fortune. Everyone else paid the price." Michelle Williams
Christopher Plummer
Mark Wahlberg
 pic_movie_86 The Debt Collector 
 Actie    90'   
French is de eigenaar van een sportschool en leert er mensen vechtsporten. Het gaat echter niet zo goed met de sportschool, waardoor French er moeite mee heeft zijn rekeningen te betalen. Om wat bij te verdienen gaat hij werken voor de beruchte Tommy, een crimineel uit CaliforniŽ. French krijgt de opdracht samen te werken met Sue. De twee moeten mensen op te sporen die Tommy geld verschuldigd zijn.     
  . Scott Adkins
Rachel Brann
Danice Cabanela
 pic_movie_87 Molly's Game 
 Speelfilm    '   
'Molly's Game' vertelt het waargebeurde verhaal van skiester Molly Bloom. Nadat Molly zich net niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen reist ze af naar Los Angeles om er als cocktailserveerster te werken. Al snel groeit ze via het sociale circuit uit tot organisator van underground pokertoernooien voor de elite in Hollywood.     
  "Deal with her." Jessica Chastain
Idris Elba
Kevin Costner
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week