pic_movie_20 The Nun 
 Horror    96'   
In 1952 vindt er een onderzoek plaats bij een klooster in Roemenië. Deze wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken.     
  "Witness the Darkest Chapter in The Conjuring Universe"
Demián Bichir
Taissa Farmiga
Jonas Bloquet
 pic_movie_21 Peppermint 
 Actie    101'   
Wanneer haar echtgenoot en dochter neergeschoten worden en Riley uit haar coma ontwaakt, traint ze jarenlang om zich te kunnen wreken op de daders. Na vijf jaar zet ze haar wraakplan om in actie. Ze stopt niet eer de bende die de moorden pleegde, de advocaten die de daders vrijuit hielpen gaan en de corrupte politie hun dodelijk lot ondergaan.     
  "The system failed. She won't." Jennifer Garner
John Gallagher Jr.
John Ortiz
 pic_movie_22 Blackkklansman 
 Thriller    135'   
'BlacKkKlansman' volgt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado weet te infiltreren. Hij krijgt hierbij hulp van zijn partner Flip Zimmerman en klimt op tot het hoofd van de divisie. Samen pogen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt.     
  "Infiltrate hate." Alec Baldwin
John David Washington
Isiah Whitlock Jr.
 pic_movie_23 Zoo 2/4
 Speelfilm    97'   
Het verhaal gebaseerd op ware feiten speelt zich af begin de jaren veertig, bij het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een prille tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de plaatselijke dierentuin, die net een babyolifant genaamd Buster had gekregen. Tom heeft een hechte band met het dier. Wanneer het gebied gebombardeerd wordt, roept Tom de hulp in van een groep tamelijk oppervlakkige maar niettemin plezierige vrienden.     
  Toby Jones
Ian McElhinney
Penelope Wilton
 pic_movie_24 The Happytime Murders 
 Actie    91'   
Sinds Phil Phillips na een incident ontslagen is werkt deze pop als privé-detective die kort achter elkaar getuige is van twee moorden, waaronder die van zijn broer. Aangezien bij beide incidenten een hoofdrolspeler uit de tv-serie 'Happytime' om het leven kwam, komt Phil al snel tot de conclusie dat beide moorden door dezelfde persoon zijn gepleegd. Hij is vastbesloten de dader te ontmaskeren, maar daarvoor moet hij wel samenwerken met Connie Edwards, zijn voormalige partner.     
  "No Sesame. All Street."
Melissa McCarthy
Elizabeth Banks
Maya Rudolph
 Vorige week
Deze week
Volgende Week