pic_movie_1 Openingsuren tijdens de feestdagen! 
Olivier, Annemie en Björn wensen jullie Prettige Feesten!
     '   
Hollywood is ALLE DAGEN OPEN tijdens de FEESTDAGEN!


Maandag 24/12 11u00 tot 18u00
Dinsdag 25/12 11u00 tot 21:00
Maandag 31/12 11u00 tot 18u00
Dinsdag 01/01 14u00 tot 21u00 
   
   pic_movie_2 The Meg 
 Thriller    113'   
Een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld, om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.     
  "The most feared predator in history...is no longer history."
Jason Statham
Bingbing Li
Rainn Wilson
 pic_movie_3 The Equalizer 2 
 Actie    121'   
Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij dient een onwrikbare gerechtigheid voor de onderdrukten en uitgebuitenen, zodat zij hun stem kunnen laten horen. Maar de vraag is hoe ver hij zal gaan als het iemand betreft die hij lief heeft.     
  "There is no equal." Denzel Washington
Pedro Pascal
Ashton Sanders
 pic_movie_4 Book Club 
 Komedie    104'   
Vier vriendinnen, die elkaar al jarenlang kennen, komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Elk heeft hun portie liefde wel gehad. Diane was 40 jaar getrouwd met haar man. Vivian daarentegen wil geen relatie, maar verkiest onenightstands. Sharon zit middenin een scheiding, terwijl de passie in Carols huwelijk verdwenen is. De levens van de vrouwen worden voorgoed veranderd wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.     
  "The Next Chapter is Always the Best." Diane Keaton
Jane Fonda
Candice Bergen
 Vorige week
Deze week
Volgende Week