pic_movie_50 Everest De Jonge Yeti 
 Jeugd - Kast 2    97'   
Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde.     
  "Find your way home." Chloe Bennet
Albert Tsai
Tenzing Norgay Trainor
 pic_movie_51 The Nut Job 2: Nutty by Nature 
 Jeugd - Kast 1    91'   
Surly en zijn vrienden, Buddy, Andie en Precious, ontdekken dat de burgemeester van Oakton City een gigantisch maar vrij armoedig pretpark wil bouwen. Hiervoor zal echter het stadspark, wat hun leefomgeving is, moeten wijken. Samen met de andere dieren uit het park moeten ze de burgemeester zien te stoppen. Daarnaast krijgen ze ook nog te maken met de dochter van de burgemeester en een gekke agent van de dierenpolitie.     
  "Get ready. Get set. Get nuts!" Will Arnett
Maya Rudolph
Bobby Cannavale
 pic_movie_52 Roxane 
 Komedie - Kast 105    85'   
Wat doet Cyrano de Bergerac bij een kippenboer in Bretagne? Dit is het probleem van Raymond, die zijn passie voor klassiek theater altijd verborgen heeft gehouden. Maar wanneer hij plotseling met een faillissement wordt bedreigd, besluit hij alles op alles te zetten. Zijn idee is zo gek als wanhopig: zijn kippen trainen, waaronder zijn favoriete "actrice", de bekende Roxane. En hij heeft grote ambities...     
  Guillaume de Tonquédec
Léa Drucker
Lionel Abelanski
 pic_movie_53 Keepers 
 Thriller - Kast 91    107'   
Een kleine boot nadert het grootste eiland van de Flannan archipel, een klein geïsoleerd eiland dat niet groter is dan een voetbalveld en 35 kilometer uit de kust van Schotland ligt. Het doel is om routinematig de drie vuurtorenwachters af te lossen die 6 weken het licht hebben bediend. Wanneer ze het dok naderen is er niemand die hen begroet. De lier blijkt gebroken en de telefoon defect. De ervaren mannen Thomas, James en Donald zijn verdwenen. De olielampen zijn schoon en bijgevuld en de tafel gedekt voor het diner en er ontbreken twee gele overalls.     
  "What's left when the light goes out?"
Peter Mullan
Gerard Butler
Emma King
 pic_movie_54 Breaking & Exiting 
 Komedie - Kast 106    78'   
De charmante Harry breekt in huizen binnen. Tijdens een nieuw klusje stuit hij op Daisy, een vrouw die net een zelfmoordpoging achter de rug heeft. Hij besluit haar tegen zichzelf in bescherming te nemen. Voor beiden volgt een zoektocht naar zichzelf en de liefde.     
  "Some decisions are life changing." Milo Gibson
Jordan Danger
Adam Huber
 Vorige week
Deze week
Volgende Week