pic_movie_200
El Camino: A Breaking Bad Movie 
14 OKTOBER
 Thriller    122'   
El Camino: A Breaking Bad Movie herenigt de fans met Jesse Pinkman (Emmy-winnaar Aaron Paul). Na zijn spectaculaire ontsnapping moet Jesse zijn verleden verwerken om iets van een toekomst te kunnen opbouwen. Deze meeslepende thriller is geschreven door Vince Gilligan, de bedenker van Breaking Bad.     
  Aaron Paul
Charles Baker
Matt Jones
 pic_movie_201
You Should Have Left 
21 OKTOBER
 Horror    93'   
In deze psychologische thriller spelen Kevin Bacon en Amanda Seyfried een koppel dat verlangt naar een rustgevende vakantie op het afgelegen platteland van Wales. Wat begint als een droomvakantie verandert plotseling in een nachtmerrie waar de realiteit begint te ontrafelen, duistere herinneringen terug beginnen te komen en een sinistere kracht hen niet wil laten gaan. Van de legendarische scenario schrijver David Koepp (Jurassic Park, Mission: Impossible, Panic Room).     
  Amanda Seyfried
Kevin Bacon
Geoff Bell
 pic_movie_202
The Silencing 
21 OKTOBER
 Thriller    93'   
Een jager leeft een afgezonderd bestaan in de natuur. Hij raakt samen met de lokale sheriff Alice betrokken bij een dodelijk kat-en-muisspel wanneer ze op het spoor zitten van een wrede moordenaar. Voor de jager speelt een persoonlijk motief mee, aangezien de moordenaar jaren geleden verantwoordelijk zou zijn voor de ontvoering van zijn dochter.     
  Nikolaj Coster-Waldau
Annabelle Wallis
Hero Fiennes Tiffin
 pic_movie_203
The Wretched 
22 OKTOBER
 Horror    95'   
Ben is een rebelse tiener die worstelt met de scheiding van zijn ouders. Terwijl hij de zomer doorbrengt bij zijn vader, ontdekt hij dat de buurvrouw bezeten is door een kwaadaardige entiteit. Een eeuwenoude heks die zich voedt met kinderen. Omdat niemand hem wil geloven, bindt hij ten einde raad zelf de ongelijke strijd aan..     
  Azie Tesfai
Piper Curda
Kevin Bigley
 pic_movie_204
The Vanished 
22 OKTOBER
 Thriller    95'   
Wat een leuke campervakantie aan een idyllisch meertje moest worden, ontaardt in een nachtmerrie wanneer het dochtertje van Paul en Wendy plots spoorloos verdwijnt. Hoewel de lokale sheriff zich verbeten in de zaak vastbijt, vermoeden ze kwaad opzet en nemen ze het recht in eigen handen … met alle gevolgen van dien.     
  Thomas Jane
Anne Heche
Jason Patric
 pic_movie_205
I See You 
22 OKTOBER
 Thriller    96'   
De mysterieuze verdwijning van een twaalfjarige jongen valt samen met een serie onverklaarbare, sinistere gebeurtenissen in het huis van Greg Harper, één van de agenten die de verdwijning onderzoekt. Maar ook het bizarre gedrag van zijn overspelige vrouw (Helen Hunt) baart rechercheur Greg Harper zorgen.     
  Helen Hunt
Jon Tenney
Judah Lewis
 pic_movie_206
Becky 
29 OKTOBER
 Thriller    100'   
De dertienjarige Becky gaat met haar vader een weekendje weg. Na de dood van haar moeder hoopt Becky de band met haar vader te versterken. Veel tijd om een band te scheppen is er niet want plotseling staan er vier gevaarlijke onbekenden aan de deur van hun vakantiehuis.      
  Lulu Wilson
Kevin James
Joel McHale
 pic_movie_207
Line of Duty 
30 OKTOBER
 Actie    98'   
Politieagent Frank Penny schiet per ongeluk een kidnapper dood tijdens een poging hem te arresteren. Het slachtoffer van de ontvoering is de 11-jarige dochter van de politiechef en Frank zet alles op het spel om zijn eer te herstellen en haar te redden. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de jonge journaliste Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Als de broer van de ontvoerder opduikt, moeten Frank en Ava niet alleen het meisje zien te vinden maar er zelf ook levend uit zien te komen. Terwijl de stad toekijkt, begint het bijzondere duo aan een race tegen de klok.     
  Aaron Eckhart
Ben McKenzie
Giancarlo Esposito
 Vorige week
Deze week
Volgende Week