pic_movie_280 Ralph Breaks the Internet 
 Jeugd    111'   
Deze film speelt zich zes jaar na de eerste film af. Ralph en co. zetten hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet. Een heel nieuwe wereld gaat open voor Ralph nu zijn 'Wreck-it' arcade game een online versie krijgt.     
  John C. Reilly
Sarah Silverman
Gal Gadot
 pic_movie_281 Anna and the Apocalypse 
 Horror    93'   
Wanneer het slaperige stadje Little Haven tijdens Kerstmis belaagd wordt door een zombie-plaag, moeten Anna met haar schoolvrienden vechten, zingen en dansen om de horde ondoden te overleven. Ze proberen naar de middelbare school aan de andere kant van het dorp te vluchten, waar ze veilig zullen zijn. Al gauw ontdekken ze dat een tiener zijn net zo lastig is als overleven, zelf als het einde van de wereld nabij is.     
  "Oh the weather outside is frightful..." Ella Hunt
Malcolm Cumming
Sarah Swire
 pic_movie_282 Rampant 
 Actie    121'   
Lee Chung is een prins uit de Joseondynastie, maar hij is gegijzeld door de Qing-dynastie. Hij geniet van drank, vrouwen en gokken. Hij is ook een uitstekende zwaardvechter. Zijn oudere broer Lee Young zal de troon bestijgen en brengt Lee Chung naar Joseon. Hij keert er terug na meer dan 10 jaar. Al snel staat Lee Chung tegenover veel monsters die de nacht onveilig maken.     
  Hyun Bin
Dong-Gun Jang
Tae-woo Kim
 pic_movie_283 Living Space 
 Horror    80'   
Brad en Ashley zijn per auto onderweg en rijden over het Duitse platteland. Ze gaan er even tussenuit om wat aandacht aan elkaar te besteden. De problemen beginnen wanneer hun auto het begeeft en het tweetal noodgedwongen moet verblijven in een afgelegen, verlaten boerderij. Daar komt het koppel tot de ontdekking dat de boerderij een duister geheim verborgen houdt...     
  "His house, your nightmare!" Georgia Chara
Leigh Scully
Andy McPhee
 pic_movie_284 Nachtwacht: De Poort der Zielen 
 Jeugd    88'   
De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilkoen Keelin en de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?     
  Celine Verbeeck
Sven De Ridder
Peter Van De Velde
 Vorige week
Deze week
Volgende Week