pic_movie_70 Bohemian Rhapsody 
 Muziek    134'   
'Bohemian Rhapsody' volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als 'We Will Rock You' en 'Radio Ga Ga'. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.     
  "Fearless lives forever"
Rami Malek
Lucy Boynton
Gwilym Lee
 pic_movie_71 Mile 22 
 Actie    95'   
De geheim agent James Silva, die bijgestaan wordt ​​door een uiterst geheime commando-eenheid van de CIA, is in Indonesi gestationeerd. Samen pogen ze de informant Li Noor het land uit te smokkelen door deze vanuit het centrum van de stad naar een luchthaven 22 mijl verder te vervoeren. Onderweg moeten ze uit handen zien te blijven van de corrupte politie en de criminele onderwereld. Hun vijanden doen er immers alles aan om ze tegen te houden.     
  "Option 1: Diplomacy. Option 2: Military. Meet Option 3." Mark Wahlberg
Lauren Cohan
Iko Uwais
 pic_movie_72 Goosebumps 2: Haunted Halloween 
 Avontuur    89'   
Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek getiteld 'Haunted Halloween' en weten niet hoe gevaarlijk deze ontdekking is. Al snel komt Slappy, de pratende en wandelende pop, weer tot leven samen met een hele groep moorddadige monsters.     
  "Halloween comes to life."
Wendi McLendon-Covey
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
 pic_movie_73 The Sisters Brothers 
 Avontuur    121'   
Hermann Kermit Warm is een vindingrijke en sympathieke man die volgens de Commodore iets belangrijks gestolen heeft. Broers Charlie en Eli Sisters gaan op weg naar Oregon City, waar Warm een goudmijn bezit. Hoewel Charlie geen probleem heeft met het nemen van iemands leven, denkt Eli daar anders over. Hun opdracht pakt uiteindelijk op verrassende wijze anders uit.     
  "Brothers by blood. Sisters by name." John C. Reilly
Joaquin Phoenix
Jake Gyllenhaal
 pic_movie_74 Perfect Skin 
 Horror    110'   
Het verhaal speelt zich af in Londen. De film verkent het tatoeren en het modificeren van het lichaam. Katia is een jonge Poolse vrouw. Ze heeft een relatie met een mysterieuze tatoeerder. Haar verhouding neemt een donkere wending naarmate haar fascinatie voor hem groeit.     
  "Beauty is in the Eye of the Beholder"
Richard Brake
Natalia Kostrzewa
Jo Woodcock
 pic_movie_75 The Great Battle 
 Avontuur    135'   
In het jaar 645 wordt het Ansi Fort belegerd. Er ontbrandt een hevige achtentachtig dagen durende strijd. Yang Man-chun en zijn Goguryeo-troepen vechten tegen 500.000 binnenvallende mannen van de Tang-dynastie om het fort te verdedigen. Ze ontpoppen zich tot helden.     
  "Fight to the Death" In-sung Jo
Joo-Hyuk Nam
Sung-woong Park
 pic_movie_76 Hell Fest 
 Horror    89'   
De film speelt zich af gedurende n nacht tijdens Halloween op een trefpunt genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park. Het idee is dat mensen hier heen gaan om bang gemaakt te worden. Maar er is een gemaskerde moordenaar die misbruik maakt van de anonimiteit van de vele gemaskerde personages en hen de hele nacht terroriseert.     
  "Fun Getting In. Hell Getting Out."
Cynthea Mercado
Stephen Conroy
Amy Forsyth
 Vorige week
Deze week
Volgende Week