pic_movie_10013
Capone 
5 AUGUSTUS
 Actie    103'   
Capone vertelt het verhaal van de Amerikaanse gangster Al Capone (Tom Hardy) in zijn laatste maanden. Nu hij op vrije voeten is na zijn celstraf van tien jaar te hebben uitgezeten, begint de 47-jarige Capone te lijden aan dementie. Zijn gewelddadige verleden laat hem niet met rust en steeds meer verteert de ziekte zijn geest. Hij zal uiteindelijk sterven in 1947, op slechts 48-jarige leeftijd.     
  Tom Hardy
Linda Cardellini
Jack Lowden
 pic_movie_10016
Sniper: Assassin's End 
12 AUGUSTUS
 Actie    95'   
Sluipschutter Brandon Beckett van de speciale eenheden wordt erin geluisd als de verdachte voor een moord op een buitenlandse diplomaat, op de vooravond van een belangrijke handelsovereenkomst met de Verenigde Staten. Na ternauwernood aan de dood te zijn ontsnapt, ziet Beckett in dat er een mol in de overheid is en werkt hij samen met de enige die hij kan vertrouwen, zijn vader, de legendarische sluipschutter sergeant Thomas Beckett. Beide Becketts zijn nu op de vlucht voor de CIA, Russische huurlingen en een huurmoordenaar getraind door de yakuza die net zo’n goede sluipschutter is als beide legendes.     
  Chad Michael Collins
Tom Berenger
Sayaka Akimoto
 pic_movie_10017
A Million Little Pieces 
12 AUGUSTUS
 Speelfilm    113'   
A Million Little Pieces is het verhaal over James (Aaron Taylor-Johnson), een drugsverslaafde die continu high door het leven gaat. Hij leeft op het randje van de dood en wordt gedwongen opgenomen in een afkickkliniek. Zoals bij iedere verslaafde moet James allereerst het feit erkennen dat hij verslaafd is en zijn demonen onder ogen komen in de constante keuze tussen leven of dood. Met de hulp van andere (ex)verslaafden, waaronder Leonard (Billy Bob Thornton), vindt hij langzamerhand de weg terug naar zijn ware zelf. Met dit indrukwekkende portret schetst regisseur Sam Taylor-Johnson de strijd van iemand die ‘rock bottom’ gaat en op eigen kracht er weer bovenop moet komen.      
  De film is gebaseerd op het boek A Million Little Pieces Aaron Taylor-Johnson
Billy Bob Thornton
Odessa Young
 pic_movie_10018
Tesla 
21 AUGUSTUS
 Speelfilm    '   
In deze film staat het leven van visionaire uitvinder Nikola Tesla (Ethan Hawke) centraal. Een immigrant en buitenstaander geboren in een klein landelijk dorp in wat nu Kroatië is. Trots, briljant en sociaal onhandig, Tesla is een veelbelovende werknemer bij Thomas Edison's Machine Works, maar interesseert Edison niet voor zijn revolutionaire motor. Tesla's breuk met Edison is het begin van levenslange rivaliteit; beide mannen zijn buitenbeentjes met tegengestelde persoonlijkheden en temperamenten. De nieuwsgierige Anne Morgan probeert Tesla redden van zijn zelfvernietigende trots, terwijl de vraag in de lucht hangt: zoekt Tesla een financier of een vrouw?     
  Ethan Hawke
Kyle MacLachlan
Eve Hewson
 pic_movie_10019
Never Grow Old 
25 AUGUSTUS
 Western    100'   
Patrick Tate en zijn gezin wonen in een rustig dorpje. De dorpsbewoners komen in de problemen wanneer een bende bandieten het dorpje overneemt. Iedereen die niet doet wat zij zeggen wordt op genadeloze wijze omgebracht. Patrick kiest de kant van de bandieten in de hoop zijn gezin te beschermen. Daar krijgt hij al snel spijt van.     
  Emile Hirsch
John Cusack
Antonia Campbell-Hughes
 pic_movie_10020
The Lodge 
26 AUGUSTUS
 Thriller    108'   
Na het verlies van hun moeder spenderen een broer en zus een nacht met hun nieuwe stiefmoeder in een afgelegen berghut. Al snel raken ze ingesneeuwd en worden ze gedwongen alleen kerst door te brengen. Net wanneer de spanningen in de relatie tussen hen begint af te nemen, worden ze bedreigd door een angstaanjagende bovennatuurlijke kracht.     
  Riley Keough
Jaeden Martell
Lia McHugh
 pic_movie_10021
Never Too Late 
27 AUGUSTUS
     '   
Het is lang geleden dat Caine, Bronson, Angus en Wendell, ook wel bekend als 'The Chain Breakers', ontsnapten aan de martelingen in een Vietnamees krijgsgevangenenkamp. Ze delen nu een nieuwe gevangenis, The Hogan Hills Retirement Home voor veteranen.     
  Feel good movie
zoals The Bucket List
James Cromwell
Shane Jacobson
Jacki Weaver
 Vorige week
Deze week
Volgende Week