pic_movie_60 Solo: A Star Wars Story 
 Science Fiction    '   
'Solo: A Star Wars Story' volgt de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door middel van een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige copiloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.     
  "Never tell him the odds." Alden Ehrenreich
Joonas Suotamo
Woody Harrelson
 pic_movie_61 A Quiet Place 
 Thriller    '   
'A Quiet Place' volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven.     
  "If they hear you, they hunt you." Emily Blunt
John Krasinski
Millicent Simmonds
 pic_movie_62 Picnic at Hanging Rock 
 Thriller    '   
Het is het jaar 1900. Op Valentijnsdag verdwijnen enkele studenten en een lerares van het Appleyard College tijdens een excursie naar Hanging Rock nabij Victoria's Mount Macedon. De reeks verhaalt over de gebeurtenissen die leiden tot deze dag en de verdwijningen. Hierbij worden diverse perspectieven gevolgd. Snel wordt duidelijk dat de medewerkers van de school alsmede de kletsende bewoners zo hun geheimen hebben.     
  Natalie Dormer
Lily Sullivan
Lola Bessis
 pic_movie_63 The Cured 
 Horror    '   
Zes jaar lang werd Europa in zijn greep gehouden door een gevaarlijk virus, dat alle geinfecteerden transformeerde in bloeddorstige zombies. Terwijl men poogde het virus onder controle te houden, werd er druk gezocht naar een medicijn. Uiteindelijk werd deze gevonden en werden alle geinfecteerden genezen. Zij worden nog steeds geteisterd door angstaanjagende visioenen. Ook worden veel van hen in de steek gelaten door hun families. Dan besluit de regering dat ze allemaal uitgeschakeld moeten worden.     
  "The cure is just the beginning"
Ellen Page
Sam Keeley
Tom Vaughan-Lawlor
 Vorige week
Deze week
Volgende Week