pic_movie_15 Mom and Dad 
 Horror    83'   
Er gebeurt iets vreemds in een Amerikaans stadje. Om een onbekende reden beginnen ouders zich gewelddadig te gedragen tegenover hun eigen kinderen. Dit veroorzaakt een ware massahysterie. Een meisje en haar jongere broertje moeten de dreigende terreur zien te overleven.     
  "Sometimes, they just want to kill you." Nicolas Cage
Selma Blair
Anne Winters
 pic_movie_16 Game Night 
 Komedie    100'   
'Game Night' volgt een groep met koppels die zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, iets wat ze geregeld doen. Hun bijeenkomst verloopt echter anders dan ze zouden denken. Wanneer iemand komt te overlijden, en iedereen denkt dat het om een moord gaat, zullen ze samen moeten werken en zien te achterhalen wie de dader is.     
  "This is not a game." Jason Bateman
Rachel McAdams
Kyle Chandler
 pic_movie_17 Brawl in Cell Block 99 
 Actie    132'   
'Brawl in Cell Blok 99' volgt een voormalige bokser die zijn baan als automonteur verliest en een huwelijk heeft dat op het punt staat stuk te lopen. Wanneer hij geen andere uitweg meer ziet besluit hij voor een oude vriend aan de slag te gaan als drugsdealer. Het werk gaat hem voor de wind, maar op een dag komt hij terecht in een vuurgevecht tussen de politie en zijn vrienden binnen het drugscircuit. Als hij vervolgens in de gevangenis belandt, wordt hij door omstandigheden gedwongen gewelddadige dingen te doen die de plaats in een slagveld verandert.     
  Vince Vaughn
Jennifer Carpenter
Don Johnson
 pic_movie_18 The Dinner 
 Thriller    120'   
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. De twee zoons van beide echtparen hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee op tv vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog? Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind?     
  "How far would you go...to protect your children?" Michael Chernus
Taylor Rae Almonte
Steve Coogan
 pic_movie_19 Gun Shy 
 Actie    86'   
De steenrijke Turk Henry (Antonio Banderas) is een wereldberoemde rockster die getrouwd is met een supermodel (Olga Kurylenko). Tijdens een vakantie wordt zijn vrouw op mysterieuze wijze ontvoerd door een groep afvallige piraten. Als hij maar weinig hulp krijgt van de lokale autoriteiten, besluit hij zelf een reddingsmissie op touw te zetten. Met nagenoeg geen ervaring moet hij door de jungle trekken en het opnemen tegen meedogenloze bandieten.     
  "Rock out with your Glock out." Antonio Banderas
Olga Kurylenko
Ben Cura
 pic_movie_20 American Violence 
 Thriller    107'   
De wereldberoemde psycholoog Dr. Amanda Tyler is gefascineerd door de onderliggende oorzaken van gewelddadig gedrag. Ze krijgt de kans om de gevangene Jackson Shea te interviewen en te analyseren in de dodencel. Wanneer ze met het interview begint en het lot van Jackson op het spel staat moet Amanda bepalen of een uitstel van executie kan worden verleend.     
  "Payback...The best form of revenge." Kaiwi Lyman
Bruce Dern
Denise Richards
 pic_movie_21 Finding Your Feet 
 Komedie    111'   
Lady Sandra Abbott staat op de vooravond van haar pensioen. Ze ontdekt op een feestje dat haar man na veertig jaar huwelijk een verhouding heeft met haar beste vriendin en zoekt onderdak bij haar vervreemde, oudere zus Bif. Bif woont in een verpauperde woning in de binnenstad. Sandra verschilt totaal van haar uitgesproken vrijgezinde zus die vaak dates heeft. Dat blijkt precies wat Sandra ook nodig heeft.     
  "Everyone Deserves a Second Dance" Imelda Staunton
Celia Imrie
Timothy Spall
 pic_movie_22 Sherlock Gnomes 
 Jeugd    86'   
Tuinkabouters verdwijnen op een dag op mysterieuze wijze uit de Engelse tuinen. Gnomeo schakelt daarom meteen Sherlock Gnomes in, de beste 'accessoire detective' van het land om de verdwijning van de tuinornamenten op te lossen. Helaas blijkt deze Sherlock minder goed te zijn dan zijn menselijke naamgenoot.     
  "They're On A Mission To Bring Everyone Gnome Home."
Kelly Asbury
Mary J. Blige
Emily Blunt
 Vorige week
Deze week
Volgende Week