pic_movie_160 Stuber 
 Actie - Kast 80    93'   
Vic Manning, een forse agent, probeert een misdadiger op te sporen die verantwoordelijk is voor een genadeloze slachting. Hij gebruikt een Uber-chauffeur om hem door Los Angeles rond te laten rijden op zoek naar de man. Wat volgt is een gewelddadige klopjacht...     
  "Prepare for the Rideshare of Your Life" Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Mira Sorvino
 pic_movie_161 The Angry Birds Movie 2 
 Jeugd - Kast 1    97'   
Red, Chuck, Bomb en co. ondernemen een nieuw avontuur. Koning Mudbeard is heerser over de kwaadaardige varkens die een alliantie aangaat met een andere schurk. Samen beramen ze een wraakplan nadat hun thuisland vernietigd werd.     
  "This summer, winter is coming." Jason Sudeikis
Josh Gad
Leslie Jones
 pic_movie_162 Stockholm 
 Actie - Kast 81    92'   
Vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte bankoverval en de gijzeling in Stockholm in 1973. In de uren die volgen beginnen de gijzelaars sympathie op te brengen voor hun gijzelnemers. Het gaat zelfs zo ver dat ze hen willen beschermen en ze zich tegen de politie keren.     
  "Based On An Absurd But True Story"
Ethan Hawke
Noomi Rapace
Mark Strong
 pic_movie_163 Poms 
 Komedie - Komedie 103    90'   
De gepensioneerde Martha trommelt haar buren en vriendinnen uit om een cheerleadersteam te vormen. Ze willen aan iedereen bewijzen dat er op deze sport geen leeftijd staat. Wanneer ze jongere vrouwen aan het werk zien komen de dames evenwel tot de ontdekking dat het cheerleaden doorheen de jaren niet hetzelfde is gebleven.     
  "It's never too late to chase a dream."
Diane Keaton
Jacki Weaver
Celia Weston
 pic_movie_164 Trading Paint 
 Actie - Kast 80    87'   
Sam is een onbeholpen dirttrack racelegende. Wanneer zijn zoon zich aansluit bij een raceteam van een concurrent voelt Sam de drang om weer te gaan racen voor de overwinning. Al snel ontstaat er een intense en gevaarlijke strijd tussen vader en zoon.     
  "Born to Drive. Built to Win." John Travolta
Shania Twain
Toby Sebastian
 Vorige week
Deze week
Volgende Week