pic_movie_140 Ant-Man and the Wasp 
 Avontuur    118'   
In de nasleep van 'Captain America: Civil War' worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, 'The Wasp', om geheimen uit het verleden te ontdekken.     
  "Real heroes. Not actual size." Paul Rudd
Evangeline Lilly
Michael Peņa
 pic_movie_141 Killing Gunther 
 Actie    92'   
Een groep van excentrieke huurmoordenaars is op jacht naar 's werelds grootste huurmoordenaar die de naam Gunther draagt. Hun pogingen hem om te leggen mislukken echter steeds. Ze zullen vervolgens hun plan moeten wijzigen, aangezien Gunther hen telkens een stap voor lijkt te zijn.     
  "They're Out to Change the Killing Business"
Taran Killam
Dave 'Squatch' Ward
Bobby Moynihan
 pic_movie_142 Mamma Mia! Here We Go Again 
 Muziek    114'   
Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.     
  Here we go again! Amanda Seyfried
Andy Garcia
Celia Imrie
 pic_movie_143 Show Dogs 
 jeugd    92'   
Het verhaal speelt zich af in een wereld waar mensen en honden de handen in elkaar slaan. De stoere, maar eenzame rottweiler Max is een politiehond. Hij moet samen met zijn menselijke partner Frank undercover gaan bij een prestigieuze hondenshow om een ramp te voorkomen.     
  "Unleashed and Undercover"
Will Arnett
Ludacris
Natasha Lyonne
 Vorige week
Deze week
Volgende Week