pic_movie_130 Black Panther 
 Actie    134'   
T'Challa keert terug naar het geÔsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er echter een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.     
  "Long live the king." Chadwick Boseman
Michael B. Jordan
Lupita Nyong'o
 pic_movie_131 Winchester Mystery House 
 Thriller    99'   
Sarah Winchester is de weduwe van wapenmagnaat William Wirt Winchester. Het echtpaar woonde eind 19e eeuw, begin 20ste eeuw in het Winchester Mystery House in CaliforniŽ dat zoín 160 kamers telt. Na de dood van haar man houdt Sarah zich niet stil met het uitbreiden van de villa. Ze doet dit omdat ze gelooft dat er boze spoken in het huis zijn die enkel in vrede kunnen zijn zolang er gebouwd wordt. Sarah denkt dat de geesten van mensen zijn die omkwamen aan de hand van de Winchester-geweren en het is aan de psychiater Eric Price om haar geestelijke gezondheid te evalueren.     
  "She is Not Alone."

Helen Mirren
Sarah Snook
Finn Scicluna-O'Prey
 pic_movie_132 VooDoo 
 Horror    83'   
Dani Lamb, een jonge vrouw uit New Orleans, reist af naar Los Angeles. Ze wil er even tussenuit, en gaat op bezoek bij haar nicht Stacey. Dani heeft pasgeleden de ontdekking gedaan dat haar vriend getrouwd is met Serafine, een voodoo priesteres. De vakantie van Dani blijkt van korte duur wanneer zij gebeld wordt door Serafine. Zij is Dani gevolgd naar Los Angeles en is vastbesloten haar te vermoorden. Diezelfde avond nog beginnen de problemen.     
  "You're going to Hell"
Samantha Stewart
Ruth Reynolds
Dominic Matteucci
 Vorige week
Deze week
Volgende Week