pic_movie_100 Hereditary 
 Horror    126'   
De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, de matriarch werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden opdat ze kunnen ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen allen te wachten staat.     
  "Every family tree hides a secret." Alex Wolff
Gabriel Byrne
Toni Collette
 pic_movie_101 Blockers 
 Komedie    102'   
Drie tienermeisjes sluiten een pact om hun maagdelijkheid te verliezen tijdens het aankomende schoolbal. De ouders van hen komen echter achter hun plan. Samen lanceren ze een geheime nachtelijke operatie om te voorkomen dat de tieners hun overeenkomst verzegelen.     
  "Teens Out to Have Fun. Parents Out to Stop It."
Leslie Mann
John Cena
Ike Barinholtz
 pic_movie_103 Unsane 
 Speelfilm    98'   
'Unsane' volgt een jonge vrouw die tegen haar zin opgesloten wordt in een inrichting voor geesteszieken. Ze komt er oog in oog te staan met haar grootste angsten. Zijn de vreselijke ervaringen die ze meemaakt echt of slechts een bijverschijnsel van haar waanzin?     
  "Is she or isn't she?"
Joshua Leonard
Claire Foy
Sarah Stiles
 pic_movie_104 A Prayer Before Dawn 
 Actie    116'   
In de Klong Prem-gevangenis zijn er tien regels. Als je ze schendt, is het bijna zeker dat je zult sterven. Als je ze niet schendt, zul je zeker sterven. Billy Moore zit gevangen in een van de beruchtste gevangenissen ter wereld, het beruchte 'Bangkok Hilton'. Billy weigert om er te sterven en wordt een leerling van de dodelijk vechtkunst Muay Thai. In het proces vindt hij vriendschap die hem zal helpen op zijn ongelooflijke reis naar verlossing.     
  "Fight Your Way Out" Joe Cole
Pornchanok Mabklang
Vithaya Pansringarm
 pic_movie_105 Escobar 
 Speelfilm    123'   
Met zeldzame interviews, beelden en geluidsopnamen reconstrueert deze documentaire de laatste negen jaar in het leven van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Was hij een Robin Hood? Een toegewijde vader? Een wrede drugsterrorist? Held of niet, hij ging spectaculair ten onder.     
  Javier Bardem
PenÚlope Cruz
Peter Sarsgaard
 pic_movie_106 Kill Command 
 Actie    99'   
In de nabije toekomst heeft een van technologie afhankelijke maatschappij te kampen met moordmachines. Een elite-eenheid heeft zich met helikopters gevestigd op een afgelegen eiland waar er trainingen plaatsvinden. Wat begint als een eenvoudige oefening voor kapitein Bukes en zijn hechte eenheid, ontaardt al snel in een angstaanjagende strijd tegen de dood, wanneer de mariniers ontdekken dat het eiland wordt overspoeld door een vijand die het menselijk begrip van het kwaad overstijgt.     
  "You can't fight the future." Thure Lindhardt
V anessa Kirby
David Ajala
 Vorige week
Deze week
Volgende Week