pic_movie_120 The Nutcracker and the Four Realms 
 Avontuur    99'   
De jonge Clara krijgt van haar peetvader Drosselmeyer op kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Als het meisje er op klokslag twaalf uur naar gaat kijken, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoekensoldaten en een leger muizen. Ze vertrekt op queeste in het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Zoetigheid, waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoet. Het Vierde Rijk wordt dan weer met harde hand geregeerd door Mother Ginger, waartegen Clara het zal moeten opnemen.     
  "In 2018, the legend you know has a dark side." Mackenzie Foy
Tom Sweet
Meera Syal
 pic_movie_121 Asterix and the Secret Potion 
 Jeugd    85'   
De druïde Panoramix is al een dagje ouder en dat uit zich wanneer hij valt tijdens het zoeken naar een maretak in het bos. Om de toekomst van het dorp van de Galliërs te verzekeren, denkt hij eraan om een jonge getalenteerde druïde te gaan zoeken. Samen met Asterix en Obelix trekt hij de Gallische wereld in op zoek naar de juiste persoon aan wie hij het geheim van zijn toverdrank kan doorgeven.     
  Christian Clavier
Guillaume Briat
Alex Lutz
 pic_movie_122 Suspiria 
 Horror    152'   
De jonge Amerikaanse ballerina Susie Bannion reist in het jaar 1977 naar de prestigieuze dansacademie Markos Tanz Company in Berlijn. Bij haar aankomst is een studente genaamd Patricia onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. De lessen worden voortgezet onder toeziend oog van de artdirector Madame Blanc. Susie sluit intussen vriendschap met de medestudente Sara. Beiden delen het gevoel dat de academie een duister geheim verbergt.     
  "Tremble tremble!!! The witches are back..." Chloë Grace Moretz
Tilda Swinton
Doris Hick
 pic_movie_123 Pledge 
 Thriller    77'   
David, Ethan en Justin zijn drie eerstejaarsstudenten die alles uit hun studentenleven willen halen, maar hiervoor weinig steun krijgen uit hun omgeving. Tot ze de mooie Rachel ontmoeten die hen uitnodigt naar een feest in een herenhuis. Daar hebben ze de tijd van hun leven en sluiten ze nieuwe vriendschappen. Ze willen deelnemen aan de ontgroening, maar deze ontgroening leidt van gênante tot zelfs levensbedreigende situaties. Hun limieten worden tot het uiterste gedreven tot ze tot het besef komen dat ze er alles aan moeten doen om het er bij de opdrachten levend vanaf te brengen.     
  "Few get in. None get out." Zachery Byrd
Phillip Andre Botello
Zack Weiner
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week