pic_movie_1  
Onze Beste Wensen voor 2019!
     '   
2019! Een jaar vol avontuur, actie, griezelen, lachen en romantiek!

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!
Dat deze al mogen uitkomen! 
   
  Olivier
Annemie
Bjorn
 pic_movie_2 Alpha 
 Actie    96'   
Het verhaal speelt zich af in Europa 20.000 jaar geleden, tijdens het Paleolithicum, de laatste ijstijd. Een dappere jonge man neemt deel aan een jacht, maar het loopt verkeerd af en hij blijft alleen achter. Hij moet door gevaarlijke en onherbergzame natuur trekken om zijn stam weer te vinden. Het wordt een gevecht op leven en dood om te overleven.     
  "Leaders are born from survival." Kodi Smit-McPhee
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Marcin Kowalczyk
 pic_movie_3 The Happy Prince 
 Speelfilm    105'   
The Happy Prince vertelt het verhaal van de laatste dagen in het tragische leven van Oscar Wilde. Oscar was ooit een van de meest beroemde auteurs van Engeland, maar is nu een superster die op een zijspoor staat. We volgen Oscar door een van zijn laatste nachtelijke zwerftochten door Parijs. Dronken valt hij van een tafel in een variété. Als hij even later op zijn sterfbed ligt, omringd door vrienden, komt het verleden weer naar boven.     
  Rupert Everett
Colin Firth
Emily Watson
 pic_movie_4 Hearts Beat Loud 
 Speelfilm    97'   
Terwijl alleenstaande vader Frank zich klaarmaakt om zijn hardwerkende dochter Sam naar de universiteit te sturen, beseft hij dat hij moet accepteren dat zijn eigen platenzaak mislukt. In de hoop om verbonden te blijven met zijn dochter door hun gedeelde liefde voor muziek, dringt hij er bij haar op aan om van hun wekelijkse "Jamsessie" een echte band te maken. Onverwacht wordt hun eerste nummer een kleine Spotify-hit.     
  "Music runs in the family" Nick Offerman
Kiersey Clemons
Blythe Danner
 pic_movie_5 The Hollow Child 
 Horror    92'   
Samantha is een lastige tiener die in een ander pleeggezin geplaatst wordt. Ze ontmoet haar nieuwe zus, genaamd Olivia. Op een dag verdwijnt Olivia echter in een bos. Pas dagen later keert zij in perfecte fysieke staat weer terug. Samantha is er echter van overtuigd dat de persoon die teruggekomen is niet Olivia is, en gaat op onderzoek uit.     
  Jessica McLeod
Hannah Cheramy
John Emmet Tracy
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week