pic_movie_115 The Commuter 
 Thriller    105'   
Michael is een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers.     
  "Lives Are On The Line" Liam Neeson
Vera Farmiga
Patrick Wilson
 pic_movie_116 Fifty Shades Freed 
 Speelfilm    105'   
Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en het leven lacht hen toe. Ana's leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Hij werd immers ontslagen van zijn werk op SIP. Ook Elena laat het echtpaar niet met rust en komt Christian teisteren.     
  "Mrs. Grey will see you now" Dakota Johnson
Jamie Dornan
Eric Johnson
 pic_movie_117 Corbin Nash 
 Actie    94'   
Een hufterige agent van de NYPD wordt overgeplaatst naar Los Angeles. Hier begint hij aan een wraakzuchtige speurtocht naar de moordenaar van zijn ouders. Maar dan wordt hij vermoord. Het blijkt echter niet zijn einde te zijn, want hij wordt opnieuw tot leven gebracht als de ultieme moordmachine.     
  "Darkness will know his name" Corey Feldman
Malcolm McDowell
Rutger Hauer
 pic_movie_118 12 Strong 
 Speelfilm    130'   
'12 Strong' vertelt het waargebeurde verhaal van een Special Forces-team met een onbeproefde kapitein in Afghanistan. Het team is vlak na de aanslagen op 11 september naar Afghanistan gestuurd om de Taliban te bestrijden. In samenwerking met een krijgsheer van de Noordelijke Alliantie proberen ze hun doel te bewerkstelligen.     
  "On September 11, 2001 the world watched in terror. On September 12, 2001 they volunteered to fight."
Chris Hemsworth
Michael Shannon
Michael Peña
 pic_movie_119 The Shape of Water 
 Speelfilm    123'   
1962, gedurende de Koude Oorlog. De dove schoonmaakster Elisa vindt op een dag samen met haar collega Zelda een visachtig creatuur waarvoor ze snel empathie voelt. Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Bijgevolg probeert Amerika dit verborgen te houden voor Rusland. Elisa wil het amfibisch wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium.     
  "Based on an idea by Daniel Kraus And Guillermo del Toro" Sally Hawkins
Michael Shannon
Richard Jenkins
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week