pic_movie_60 Maleficent: Mistress of Evil 
 Avontuur - Kast 12    '   
Wanneer Prince Philip het eindelijk aandurft Aurora ten huwelijk te vragen, lijkt het erop dat er een einde komt aan de vijandigheid die al generaties heerst tussen Ulstead en The Moors. Aurora weet haar stiefmoeder Maleficent zelfs over te halen om in te gaan op een uitnodiging in het kasteel van koning John en koningin Ingrith.     
  "On October 18, go beyond the fairy tale." Angelina Jolie
Elle Fanning
Harris Dickinson
 pic_movie_61 Terminator: Dark Fate 
 Actie - Kast 82    '   
Vrijwel tegelijkertijd verschijnen twee figuren uit de toekomst in Mexico-Stad. De ene is een T-9 die als opdracht heeft Dani Ramos uit te schakelen, de andere is de 'verbeterde' soldaat Grace, die er alles aan gelegen is om Dani te beschermen. Daarbij krijgt ze onverwacht hulp van Sarah Connor, die met hulp van een anonieme bron al jaren Terminators vroegtijdig weet te lokaliseren en uit te schakelen.     
  "Welcome to the Day after Judgment Day."
Linda Hamilton
Arnold Schwarzenegger
Mackenzie Davis
 pic_movie_62 Torpedo 
 Speelfilm - Kast 27    '   
1943. Een bende Vlaamse rebellen weet een Duitse U-boot te kapen. Hiermee proberen ze het door BelgiŽ beloofde uranium vanuit Congo naar de Verenigde Staten te vervoeren. Een missie die de uitkomst van de oorlog kan bepalen.     
  Koen De Bouw
Thure Riefenstein
Ella-June Henrard
 pic_movie_63 Ready or Not 
 Thriller - Kast 95    '   
Een jonge vrouw staat op het punt te gaan trouwen met haar rijke vriend. Tijdens haar huwelijksnacht wordt ze door de familie van haar man uitgenodigd om mee te doen in hun traditie. Maar dan verandert het spelletje in een dodelijk spel waarbij de deelnemers moeten vechten om te overleven.     
  "The Game Begins" Samara Weaving
Adam Brody
Mark O'Brien
 pic_movie_64 Sorry We Missed You 
 Speelfilm - Kast 38    '   
Sinds de financiŽle crash in 2008 worstelt het gezin Turner met geldproblemen. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen koopt Ricky, de patriarch van het gezin, een nieuw voertuig om een leverdienst te kunnen uitbouwen. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen gevolgen hebben voor hun hechte band.     
  Kris Hitchen
Debbie Honeywood
Rhys Stone
 pic_movie_65 Fisherman's Friends 
 Komedie - Kast 103    '   
Een cynische platenbaas wordt tijdens een vrijgezellenweekend in Cornwall in de maling genomen: zijn collega's overtuigen hem ervan het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Ondertussen raakt de man steeds meer gecharmeerd van het dorpsleven. Bovendien valt zijn oog op de dochter van ťťn van de koorleden.     
  "The U.K's number 1 Boy Band" James Purefoy
Meadow Nobrega
David Hayman
 pic_movie_66 Alive 
 Horror - Kast 102    '   
Een man en een vrouw worden versuft en zwaargewond wakker in een aftands sanatorium. Ze weten niet meer wie ze zijn en ook niet waar ze zijn. Al gauw komen ze erachter dat een sadistische man ze gevangen houdt en ze "verzorgt".     
  Thomas Cocquerel
Camille Stopps
Angus Macfadyen
 pic_movie_67 Jay and Silent Bob Reboot 
 Komedie - Kast 99    '   
Jay en Silent Bob keren terug naar Hollywood met een missie. Ze willen verhinderen dat een reboot van de film Bluntman and Chronic, een verhaal gebaseerd op hun leven, gerealiseerd wordt. Intussen krijgt Jay te horen dat hij vader is geworden.     
  Joey Lauren Adams
Ben Affleck
Diedrich Bader
 pic_movie_68 Shaun the Sheep Movie: Farmageddon 
 Jeugd - Kast 1    '   
Shaun en de kudde krijgen te maken met een buitenaardse invasie. Hierdoor moeten ze noodgedwongen op een nieuwe queeste vertrekken. Niet alleen zal hun reis grotere proporties aannemen, ook de waanzin neemt onderweg toe.     
  "Close Encounters of the Furred Kind."
Justin Fletcher
John Sparkes
Chris Morrell
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week