pic_movie_40 Deadpool 2 3/4
 Avontuur    '   
Wade Wilson werkt al twee jaar als de gemaskerde held Deadpool. Op een dag verliest hij echter alles waar hij van houdt. Hij geeft zichzelf hiervan de schuld. Alles wat hij overhoudt aan de tijd met zijn geliefde Vanessa, is een Skee-Ball-munt.     
  "Prepare for the second coming." Ryan Reynolds
Josh Brolin
Morena Baccarin
 pic_movie_41 Rampage big meets bigger 2/4
 Actie    '   
'Rampage' draait om de heroïsche primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is genaamd George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien, en trekken erop uit om alles om hen heen te vernietigen... Davis gaat er samen met een genetische wetenschapper (Naomie Harris) achteraan om hen te stoppen.     
  "Big Meets Bigger" Dwayne Johnson
Naomie Harris
Malin Akerman
 pic_movie_42 Gringo 2/4
 Actie    '   
Harold Soyinka is een zachtaardige Amerikaanse zakenman die een belang heeft in een farmaceutisch bedrijf. Hij staat op het punt dit publiek te maken als zijn leven op zijn kop komt te staan door een incident in Mexico. Harold raakt verstrikt in een web van dubieuze zakenpartners, Mexicaanse drugsbaronnen, internationale huursoldaten en de narcoticabrigade. Terwijl hij probeert te overleven op een van de gevaarlijkste plekken op aarde, blijft de vraag: zit hij tot zijn nek toe in de problemen of is hij iedereen twee stappen voor?     
  "An American Corporation, The Mexican Cartel, Chances Are This Won't End Well." Joel Edgerton
Charlize Theron
David Oyelowo
 pic_movie_43 Ted en het geheim van koning midas 
 Jeugd    '   
Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Wanneer Sara wordt ontvoerd door een schurk die de kostbare talisman en de oneindige bron van rijkdom als eerste wil vinden, zet Tad de achtervolging in met zijn hond Jeff en papegaai Belzoni.     
  Óscar Barberán
Michelle Jenner
Adriana Ugarte
 pic_movie_44 The Death of Superman 3/4
 Animation, Action, Sci-Fi    '   
Een groot monster staat op uit een ondergrondse rustplaats en richt overal een hoop schade aan. De leden van Justice League worden ingeschakeld om het kolossale monster een halt toe te roepen. Al snel blijkt dat zij niet bestand zijn tegen zijn krachten en dat enkel Superman hem kan stoppen.     
  Jerry O'Connell
Rebecca Romijn
Rainn Wilson
 pic_movie_45 The Big Bang Theory 3/4
 Series    '   
In het vorige seizoen zijn Leonard en Penny eindelijk getrouwd. Zelfs Sheldon heeft een vrouwelijke metgezel gevonden: de neurobioloog Amy Farrah Fowler (Bialik), met wie hij eerder al een stap verder ging door haar ten huwelijk te vragen. In de tijd die ze niet met hun vriendinnen doorbrengen, spelen Leonard en Sheldon fantasy role-playing games met hun vrienden, waaronder collega-wetenschappers Rajesh Koothrappali (Nayyar), Howard Wolowitz (Helberg) en Howards aandoenlijke vrouw, de microbioloog Bernadette (Rauch), die zich nu aanpast aan het leven met hun kleine dochtertje Halley.
 
   
  "Smart Is The New Sexy."
Johnny Galecki
Jim Parsons
Kaley Cuoco
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week