pic_movie_121 Adrift 
 Thriller    96'   
Tami en Richard zijn twee avonturiers die elkaar ontmoeten op Tahiti. Wanneer een bevriend echtpaar Richard $ 10.000 biedt om hun boot naar San Diego te zeilen, besluit hij - samen met Tami - de opdracht aan te nemen. Maar door een tropische storm loopt wat een avontuurlijke, romantische reis had moeten worden uit op een ramp.     
  "Fight for survival." Shailene Woodley
Sam Claflin
Jeffrey Thomas
 pic_movie_122 The Padre 
 Thriller    98'   
De Padre is een kleine oplichter op de vlucht voor zijn achtervolgers, de voor de Amerikaanse Justitie werkende Nemes en de lokale politieagent Gaspar. Wanneer de Padre wordt gearresteerd, vlucht hij in een gestolen auto. Hij is er zich echter niet bewust van dat een vroegrijp meisje van 16, Lena, zich op de achterbank bevindt. Nadat ze hem heeft gechanteerd om haar mee te nemen op zijn tocht, plannen de twee een grote overval. Ze beseffen echter niet dat het voor hen gevaarlijk is om samen te werken en hebben evenmin oog voor de politie die hen op de hielen zit.     
  Tim Roth
Valeria Henríquez
Nick Nolte
 pic_movie_123 Crown for Christmas 
 Speelfilm    86'   
Allie werkt als dienstmeisje in een hotel in New York. Wanneer zij ontslagen wordt, krijgt ze een nieuwe baan aangeboden. Ze gaat aan de slag als thuisonderwijzeres van een jong meisje, dat uit een welgesteld Europees gezin komt. Bij aankomst doet ze de ontdekking dat het meisje een prinses is en dat haar vader niemand minder is dan Maximillion, de koning van Winshire.     
  Danica McKellar
Rupert Penry-Jones
Ellie Botterill
 pic_movie_124 The Lodgers 
 Thriller    92'   
1920, Ierland. De tweeling Rachel en Edward woont op hun familielandgoed. Elke nacht wordt het huis het domein van een sinistere aanwezigheid. De aanwezigheid heeft drie regels waaraan de tweeling zich moet houden: ze moeten rond middernacht in bed liggen, ze mogen geen onbekende personen meenemen naar binnen, en ze mogen niet ontsnappen. Een oorlogsveteraan, die verblijft in een naburig dorpje, voelt zich aangetrokken tot Rachel. Hij probeert Rachel te bevrijden, maar veroorzaakt daarmee een reeks van dodelijke gebeurtenissen...     
  "We see you." Charlotte Vega
Bill Milner
Eugene Simon
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week