pic_movie_160 Mission: Impossible - Fallout 
 Actie    '   
Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.     
  "Some missions are not a choice." Tom Cruise
Henry Cavill
Ving Rhames
 pic_movie_161 The Darkest Minds 
 Thriller    '   
Een plaag doodt 98% van de Amerikaanse kinderen. Ruby Daly is één van de uitzonderingen en houdt hieraan, net als de andere overlevenden, bovennatuurlijke krachten over. Deze zijn enkel te beschrijven met behulp van een kleur. Ruby behoort tot de oranje groep die het denkvermogen kan beďnvloeden. Ze wordt naar het kamp van Thurmond gestuurd waar ook andere jongeren verblijven en waar ze zich ellendig voelt.     
  "The ones who changed will change everything." Amandla Stenberg
Mandy Moore
Bradley Whitford
 pic_movie_162 The Spy Who Dumped Me 
 Actie    '   
Audrey en Morgan, twee beste vriendinnen uit Los Angeles, komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Wanneer hij plots in hun appartement opduikt raken ze verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering. Tot hun eigen verbazing komen ze meteen in actie en slaan ze op de vlucht door heel Europa om een plan te bedenken en de wereld te redden.     
  "Minimum Experience. Maximum Damage." Justin Theroux
Blanka Györfi-Tóth
Vilma Szécsi
 pic_movie_163 La Ch'tite Famille 
 Komedie    '   
Valentin D., een hippe designarchitect, vertelt iedereen dat hij een wees is omdat hij verveeld zit met zijn arbeidersafkomst. Enkel zijn echtgenote, die extreem snobistisch is, weet daarvan. Zijn vader Louis, broer Gustave, schoonzus Louloute en moeder Suzanne besluiten om hem een bezoek te brengen. Deze laatste is ervan overtuigd dat er een verrassingsfeest voor haar tachtigste verjaardag wordt voorbereid. Het weerzien zal hen echter allemaal altijd bij blijven...     
  Dany Boon
Line Renaud
Laurence Arné
 pic_movie_164 All the Devils Men 
 Actie    '   
Een ervaren premiejager wordt gedwongen om naar Londen te gaan om een klopjacht te starten op een verloochende CIA-agent. De jacht loopt echter niet helemaal zoals hij gepland had. Hij belandt in een dodelijk kat-en-muisspel met een voormalige kameraad uit zijn militaire verleden en zijn private leger.     
  "The World is a Battlefield" Sylvia Hoeks
William Fichtner
Milo Gibson
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week