pic_movie_80 Jurassic World: Fallen Kingdom 
 Avontuur    128'   
'Fallen Kingdom' volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van 'Jurassic World' terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de 'Dinosaur Protection Group', de overgebleven dino's te evacueren van het eiland.     
  "Life finds a way." Chris Pratt
Bryce Dallas Howard
Rafe Spall
 pic_movie_81 UFO 
 Sciencefiction    88'   
De briljante student Derek heeft in zijn jeugd een UFO gezien, een ervaring die hem nog steeds achtervolgt. Nu, jaren later, gelooft hij dat de waargenomen projectielen nabij meerdere luchthavens leiden naar UFO's. Met de hulp van zijn vriendin Natalie en zijn wiskundelerares Hendricks poogt hij het mysterie te onderzoeken. Zelfs als dit betekent dat de FBI-agent Franklin Ahls hem op de hielen zit.     
  "Sightings are never a coincidence. The cover-up ends here." Alex Sharp
Gillian Anderson
Ella Purnell
 pic_movie_82 Bad Samaritan 
 thriller    110'   
Sean Falco en Derek Sandoval zijn in dienst van een deftig restaurant waar ze de autoparkeerservice regelen. Als de gasten aan het dineren zijn, maken Sean en Derek van de gelegenheid gebruik om in de woningen van de gasten in te breken. De zaken gaan goed tot op het moment dat ze hun aandacht op een verkeerde woning richten. Sean ontdekt een vastgeketende jonge vrouw in een van de kamers. Gaat Sean dit melden bij de politie of gaat hij achter de ontvoerder van het meisje aan?     
  David Tennant
Robert Sheehan
Kerry Condon
 pic_movie_83 Overboard 
 Komedie    112'   
Playboy Leonardo stamt af van een rijke Mexicaanse familie. Nadat hij van een jacht is gevallen, blijkt hij aan geheugenverlies te lijden. De alleenstaande moeder Kate, die eerder door Leonardo werd geminacht, overtuigt hem ervan dat ze een getrouwd stel zijn.     
  "A riches to rags story. If only he could remember it."
Eugenio Derbez
Anna Faris
Eva Longoria
 pic_movie_84 Death Race 4 
 Actie    111'   
Na een mislukte aanslag op de legendarische racer Frankenstein, infiltreert de Black Ops-specialist Connor Gibson in een maximum beveiligde gevangenis met het doel deel te nemen aan het Death Race-spel om Frankenstein te pakken. Hiervoor schakelt Connor de hulp in van Baltimore Bob en Lists. In een brute wereld zonder regels en angst moet Connor zien te overleven.     
  Zach McGowan
Frederick Koehler
Christine Marzano
 pic_movie_85 7 Days in Entebbe 
 Speelfilm    107'   
Het waargebeurde verhaal over de kaping van een vliegtuig van Air France. Vier kapers dwingen het vliegtuig inclusief passagiers te laten landen in Entebbe, Oeganda, waarmee ze proberen tientallen Palestijnen die vastzitten in IsraŽl te bevrijden. Wat volgt is een militaire bevrijdingsactie, Operatie Entebbe, om de gijzelaars te redden.     
  "248 Passengers Were Held Hostage. For the Next Seven Days, The World Was Held Captive."
Batsheva Dance Company
Zina Zinchenko
Ben Schnetzer
 pic_movie_86 Lake Placid: Legacy 
 Thriller    90'   
Een groepje jonge onderzoekers begeeft zich naar een gebied dat tegenwoordig op geen enkele kaart nog te vinden is en volledig afgeschermd is door middel van elektrische omheiningen. Wanneer ze aankomen bij het meer, ontdekken ze een eiland met daarop een onderzoeksfaciliteit. Het duurt niet lang tot de groepsleden ten prooi vallen aan een dodelijke krokodil. Een gevecht om te overleven begint.     
  Katherine Barrell
Tim Rozon
Sai Bennett
 pic_movie_87 Blue Iguana 
 Actie    100'   
Ex-gevangenen Eddie en Paul hebben een voorwaardelijke vrijlating en werken in een restaurant in New York. Het zijn de beste maatjes en een team, maar hun leven loopt dood. Dat wil zeggen, totdat de Engelse advocaat Katherine Rookwood het restaurant binnenwandelt met een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Haar plan brengt hen naar Londen. Hetgeen ze zoeken is een prachtig juweel genaamd de Blue Iguana. Tot dat moment hebben de capriolen van Eddie en Paul nooit ernstige gevolgen gehad maar deze keer staat er een psychotische misdaadbaas in hun weg.     
  "Mullets. Bullets. And One Gem of a Heist." Sam Rockwell
Ben Schwartz
Al Weaver
 pic_movie_88 Midnight Sun 
 Speelfilm    91'   
Katie is een 17-jarige die binnen de deuren moet blijven wegens een zeldzame ziekte. De geringste blootstelling aan het zonlicht kan namelijk haar dood betekenen. Een normaal leven zit er voor haar niet in, tot ze Charlie ontmoet. Zij treden een romantische zomer tegemoet, waar zij enkel 's nachts of binnenshuis van kunnen genieten. De vader van Katie is een barmhartige man die er alles voor doet om zijn dochter een goed leven te schenken.     
  "Dreams Come True at Night." Bella Thorne
Patrick Schwarzenegger
Rob Riggle
 pic_movie_89 The Walking Dead 
Seizoen 8
 Series    44'   
Rick Crimes en zijn groep leven nu al een lange tijd onder het brute regime van Negan en zijn troepen, waardoor zij weten hoe gewelddadig de wereld kan zijn. Samen met de Hilltop en het Koninkrijk, de AlexandriŽrs en zijn eigen groep overlevenden besluit Rick om terug te vechten. De Redders van Negan zijn met meer en beter uitgerust, maar Rick laat zich niet tegenhouden en vecht samen met de anderen voor een betere toekomst.
 
   
  "Fight the dead. Fear the living." Norman Reedus
Melissa McBride
Andrew Lincoln
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week