pic_movie_380 Happy Death Day 2 U 
 Horror    '   
De studente Tree Gelbman heeft na vele mislukte pogingen haar moordenaar gevonden en haar verjaardag overleefd. Samen met haar vriend Carter probeert ze de draad van haar leven weer op te pakken. Maar dan krijgt Ryan, de huisgenoot van Carter, ineens te maken met een terugkerende dag en gemaskerde moordenaar. Als ervaringsdeskundige besluit Tree om Ryan te helpen met zijn probleem, maar tijdens deze missie ontdekt Tree hoe het komt dat zij in een timeloop is terechtgekomen en komt ze voor een paar lastige keuzes te staan.     
  "Death makes a killer comeback."
Jessica Rothe
Israel Broussard
Phi Vu
 pic_movie_381 The Quake 
 Avontuur    '   
In 1904 wordt Oslo getroffen door een aardbeving met een kracht van 5,4 op de schaal van Richter. De aardbeving had zijn epicentrum in de "Oslo Graben" die onder de Noorse hoofdstad loopt. Er vinden vandaag de dag nog steeds kleinere aardbevingen plaats in dit gebied. Geologen weten het niet zeker, maar er zijn tekenen die erop wijzen dat we een grote toekomstige aardbeving in Oslo kunnen verwachten. Wanneer kan niemand met zekerheid zeggen. Misschien over 100 jaar, misschien over 10 jaar of misschien wel morgen.     
  "The Wave was only the beginning." Kristoffer Joner
Ane Dahl Torp
Edith Haagenrud-Sande
 pic_movie_382 Hollow Point 
 Actie    '   
De charismatische Hank Cormac is een advocaat en burgerwacht die een team van misdaadbestrijders leidt. Het team voert tegen de criminelen die hun stad teisteren een privéoorlog. Wanneer de vrouw en dochter van dokter Nolan Cooray worden gedood bij een vuurgevecht, blijkt het juridische systeem te falen. Nolan sluit zich aan bij Hank en zijn crew om wraak te nemen.     
  Luke Goss
Dilan Jay
JuJu Chan
 pic_movie_383 Office Uprising 
 Komedie    '   
Desmond (Brenton Thwaites), een jongeman met weinig ambitie, is werkzaam bij een grote wapenfabriek. Op een dag ontdekt hij dat al zijn collega's langzaam maar zeker in zombies veranderen. De oorzaak? Een gloednieuw energiedrankje dat ontwikkeld is door zijn eigen bedrijf. Terwijl paniek uitbreekt op de begane grond moet Desmond zich een weg banen naar hogere verdiepingen om zijn vriendin Samantha (Jane Levy) te redden.     
  "Worst. Workday. Ever." Brenton Thwaites
Jane Levy
Karan Soni
 pic_movie_384 Can You ever Forgive Me? 
 Speelfilm    '   
Vertelt het waargebeurde verhaal van de best verkopende celebrity-biografe Lee Israel. Ze verzorgt onder meer de biografieën van Katherine Hepburn, Tallulah Bankhead en Estee Lauder. Op een bepaald moment wil het niet meer lukken voor Lee en krijgt ze geen werken meer gepubliceerd. Met behulp van haar loyale vriend Jack neemt ze een radicale beslissing.     
  "Her greatest work will be her biggest crime." Melissa McCarthy
Richard E. Grant
Dolly Wells
 pic_movie_385 Verliefd op Cuba 
 Speelfilm    '   
Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan... Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde. Net als haar dochter wordt ook Loes Verliefd op Cuba.     
  Susan Visser
Abbey Hoes
Rolf Sanchez
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week